Jonas Mogensen

Jonas Mogensen

Jonas Mogensen

Jonas Mogensen

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

podcast-mic

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Jonas Mogensen fordi

I mødet med Jonas er den jyske beskedenhed er ikke til at tage fejl af. Det på trods af at han har høstet hæder i branchen, hvor han tidligere har vundet Talentprisen ved Zulu Comedy Galla, deltaget i Comedy Zoo Århus og Stand-up Live på TV 2 Zulu og nu har egen tekstforfatter-virksomhed, hvor han sammen med Kasper Gross skriver til både DR og TV2.

Jonas Mogensen er en charmerende nordjyde med øje for den knivskarpe og humoristiske fortælling.

Når Jonas går på scenen, er det med nordjysk lune, en underspillet humor og en charme, der rammer alle blandt publikum. Med Jonas er det ikke en tilfældigt udvalgt blandt publikum, der inddrages i fortællingerne. Det er derimod ham selv, og han tager ofte fat i sin nordjyske opvækst i barndomsbyen Birkelse og sin hverdag, der er præget af et hav af akavede men velkendte situationer, der garanterer smil på læben. Man skal dog ikke lade sig narre af den jyske facade. Jonas er ikke bange for at tage fat i livets store spørgsmål og de tungere emner i tilværelsen, men han gør det altid med elegance.

Book

Book Jonas Mogensen

Book Jonas Mogensen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Jonas Mogensen

Jonas leverer en dragende historiefortælling spækket med indbyggede punchlines og knivskarpe jokes. Jonas Mogensen er hyldende morsom, når han fortæller om sin egen utilstrækkelighed, og selv de mest hverdagsagtige situationer får under hans kærlige behandling tårerne til at trille af grin.

Jonas Mogensen har en underspillet humor og selvironi, en skæv tilgang til emnerne og en ærlig og personlig stil, der gør en aften i hans selskab til en sand fornøjelse.

Kan bookes som:

Kontakt

Niels Winther

Er du klar til at komme igang? Gør som andre - ring eller mail mig direkte for professionel vejledning.

Send en uforpligtende forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Lignende artister

Mads Brynnum

Christian Fuhlendorff

Geo og en guitar

Martin Høgsted

Mikkel Rask

Karsten Green

Alex Thelander