Jonatan Spang stand-up

Jonatan Spang Kontakt

Jonatan Spang stand-up

Jonatan Spang Kontakt

  • Beskrivelse
  • Shows
  • Book
  • Karriere
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Jonatan Spang her

Jonatan Spang er uden tvivl en af de dygtigste stand up-komikere i Danmark. Han har lagt publikum ned med sine one-man shows som ”Jonatan Spangs Danmark”, ”Jonatan Spangs Bryllup” og ”Jonatan Spangs Familie”. Hans komiske talent har også ført til roller i film som ”Alle for én” og ”Alle for to” og komedieserien ”Lille Mand”. Han mestrer også de alvorlige roller, hvilket han med alt tydelighed viste, da han spillede med i DRs dramasucces Forbrydelsen III.

Hverdagen under humoristisk behandling

Når han optræder, taler han om familie, damer, sex, politik og alt derimellem. Det kan måske være svært at se det sjove i hverdagsting som stranden, kuglepenne og bordskånere. Det kan han, og når han tager emnerne under kærlig behandling, må alle blandt publikum overgive sig til latteren. Det er beundringsværdigt, hvordan han kan få de største grin ud af de mindste ting.

Scenevant og energisk

Han er en scenevant og energisk komiker, og han formår gang på gang at imponere og underholde publikum. Han har en ganske særlig charme og udstråling og kombineret med hans enorme komiske talent, er det ikke overraskende, at han er en af landets dygtigste og sjoveste komikere.

Shows

Jonatan Spang har optrådt med

– Jonathan Spangs Danmark, 2015, one-man show
– Lille Mand, 2015, TV 2 ZULU
– Bryllup, 2013, one-man-show
– Spark i Løgsuppen, 2009, one-man show
– Familie, 2008, one-man show
– Jonatan Spangs Familie

Book

Book Jonatan Spang

Book Jonatan Spang direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Karriere

Kom helt tæt på Jonatan Spang

Som stand-up’er har Jonatan Spang haft stor succes. Med turneerne ”Damer”, ”Jonatan Spangs Familie”, ”Jonatan Spangs Bryllup” og senest ”Jonatan Spangs Danmark”.

Direktør for Nørrebros Teater

I to sæsoner (2008-09) fungerede Jonatan Spang sammen med dramaturgen Kitte Wagner, som direktør for Nørrebros Teater i København. I samme periode stod han selv på de skrå brædder i flere succeser. Blandt andet nyfortolkningen af ”Biblen.” Efter sin tid som direktør har Jonatan skrevet og instrueret ”Linda P. På Bjerget” og selv stået på Nørrebro Teaters scene sammen med kollega Anders Matthesen i kæmpesuccesen ”Keld & Dirch”.

Forbrydelsen 3

2012 stod i Film og TV’s tegn for Jonatan Spang. Han havde en gennemgående rolle i TV-serien ”Forbrydelsen 3” og stod desuden på rollelisten i filmene ”Over Kanten”, ”Talenttyven” og ”Alle For 2”. Også førhen har Spang været at opleve på det hvide lærred. I 2006 havde han en af de bærende roller i Hella Joofs komedie “Fidibus” og derudover har han spillet hovedrollen i “Erik Nietzsche”, der bygger på Lars von Triers selvbiografiske manuskript.

Læs mere

Mere om Jonatan Spang

Jonatan Spang debuterede som stand up-komiker i 1998, allerede året efter vandt han DM i stand-up. Han er dog ikke den klassiske stand-upper. Han er nemlig uddannet skuespiller, og når han optræder på scenen, trækker han ofte på sine evner som skuespiller.

Anmelderroste show

Spangs enorme talent er ikke gået ubemærket hen blandt anmeldere. Politiken honorerede hans one-man show ”Jonatan Spangs Danmark” med 5 hjerter og ordene:
”Han behersker sit fag som få; faktisk er han nok den dygtigste stand-up komiker i disse år.”

Jonatan Spang er ikke til at komme udenom inden for dansk stand up, og det er fuldt ud forståeligt, når man ser ham på scenen.

Derfor skal du booke Jonatan Spang hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Jonatan Spang

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Rune Klan

Melvin Kakooza

Anders Matthesen

Mikkel Rask

Christian Fuhlendorff

Simon Talbot

Kundeoplevelser

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence