Jonatan Spang stand-up

Jonatan Spang

Jonatan Spang stand-up

Jonatan Spang

  • Beskrivelse
  • Shows
  • Book
  • Karriere
  • Læs mere
Beskrivelse

Du skal booke Jonatan Spang fordi

Jonatan Spang er uden tvivl en af de dygtigste stand up-komikere i Danmark. Han har lagt publikum ned med sine one-man shows som ”Jonatan Spangs Danmark”, ”Jonatan Spangs Bryllup” og ”Jonatan Spangs Familie”. Hans komiske talent har også ført til roller i film som ”Alle for én” og ”Alle for to” og komedieserien ”Lille Mand”. Han mestrer også de alvorlige roller, hvilket han med alt tydelighed viste, da han spillede med i DRs dramasucces Forbrydelsen III.

Hverdagen under humoristisk behandling

Når han optræder, taler han om familie, damer, sex, politik og alt derimellem. Det kan måske være svært at se det sjove i hverdagsting som stranden, kuglepenne og bordskånere. Det kan han, og når han tager emnerne under kærlig behandling, må alle blandt publikum overgive sig til latteren. Det er beundringsværdigt, hvordan han kan få de største grin ud af de mindste ting.

Scenevant og energisk

Han er en scenevant og energisk komiker, og han formår gang på gang at imponere og underholde publikum. Han har en ganske særlig charme og udstråling og kombineret med hans enorme komiske talent, er det ikke overraskende, at han er en af landets dygtigste og sjoveste komikere.

Shows

Jonatan Spang har optrådt med

– Jonathan Spangs Danmark, 2015, one-man show
– Lille Mand, 2015, TV 2 ZULU
– Bryllup, 2013, one-man-show
– Spark i Løgsuppen, 2009, one-man show
– Familie, 2008, one-man show
– Jonatan Spangs Familie

Book

Book Jonatan Spang

Book Jonatan Spang direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Karriere

Kom helt tæt på Jonatan Spang

Som stand-up’er har Jonatan Spang haft stor succes. Med turneerne ”Damer”, ”Jonatan Spangs Familie”, ”Jonatan Spangs Bryllup” og senest ”Jonatan Spangs Danmark”.

Direktør for Nørrebros Teater

I to sæsoner (2008-09) fungerede Jonatan Spang sammen med dramaturgen Kitte Wagner, som direktør for Nørrebros Teater i København. I samme periode stod han selv på de skrå brædder i flere succeser. Blandt andet nyfortolkningen af ”Biblen.” Efter sin tid som direktør har Jonatan skrevet og instrueret ”Linda P. På Bjerget” og selv stået på Nørrebro Teaters scene sammen med kollega Anders Matthesen i kæmpesuccesen ”Keld & Dirch”.

Forbrydelsen 3

2012 stod i Film og TV’s tegn for Jonatan Spang. Han havde en gennemgående rolle i TV-serien ”Forbrydelsen 3” og stod desuden på rollelisten i filmene ”Over Kanten”, ”Talenttyven” og ”Alle For 2”. Også førhen har Spang været at opleve på det hvide lærred. I 2006 havde han en af de bærende roller i Hella Joofs komedie “Fidibus” og derudover har han spillet hovedrollen i “Erik Nietzsche”, der bygger på Lars von Triers selvbiografiske manuskript.

Læs mere

Mere om Jonatan Spang

Jonatan Spang debuterede som stand up-komiker i 1998, allerede året efter vandt han DM i stand-up. Han er dog ikke den klassiske stand-upper. Han er nemlig uddannet skuespiller, og når han optræder på scenen, trækker han ofte på sine evner som skuespiller.

Anmelderroste show

Spangs enorme talent er ikke gået ubemærket hen blandt anmeldere. Politiken honorerede hans one-man show ”Jonatan Spangs Danmark” med 5 hjerter og ordene:
”Han behersker sit fag som få; faktisk er han nok den dygtigste stand-up komiker i disse år.”

Jonatan Spang er ikke til at komme udenom inden for dansk stand up, og det er fuldt ud forståeligt, når man ser ham på scenen.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Jonatan Spang

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...