Jonatan Spang stand-up

Jonatan Spang

Jonatan Spang stand-up

Jonatan Spang

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

podcast-mic

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

  • Beskrivelse
  • Shows
  • Book
  • Karriere
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Jonatan Spang fordi

Når Jonatan Spang optræder, så taler han om familie, damer, sex, politik og alt derimellem. Det kan måske være svært at se det sjove i hverdagsting som stranden, kuglepenne og bordskånere, men det kan Jonatan, og når han tager emnerne under kærlig behandling, må alle blandt publikum overgive sig til latteren. Det er beundringsværdigt, hvordan han kan få de største grin ud af de mindste ting.

Jonatan Spang er en scenevant og energisk komiker, og han formår gang på gang at imponere og underholde publikum. Han har en ganske særlig charme og udstråling og kombineret med hans enorme komiske talent, er det ikke overraskende, at han er en af landets dygtigste og sjoveste komikere.

Shows

Jonatan Spang har optrådt med

– Jonathan Spangs Danmark, 2015, one-man show
– Lille Mand, 2015, TV 2 ZULU
– Bryllup, 2013, one-man-show
– Spark i Løgsuppen, 2009, one-man show
– Familie, 2008, one-man show
– Jonatan Spangs Familie

One-man showet ‘Jonatan Spangs Danmark’

I de mellemliggende år har danske underholdere, satirikere og humorister haft særdeles svært ved at finde deres ben, når det gælder islam/indvandrerspørgsmålet. I mangel af bedre ord.

I ‘Jonatan Spangs Danmark’ siger han det præcist. Af frygt for at blive taget til indtægt af racisterne, som han kalder det, ender mange komikere ofte i kassen, hvor man lalleglad holder sig for øjnene; her er ingen problemer, alt er fint. Thomas Wivel og Mette Frobenius, på den ene side, og Omar Marzouk og ‘Det slører stadig’, på den anden, er i øvrigt klædelige undtagelser, der bekræfter reglen.

Spang tager stilling; kommer vist frem til at sige, at selvfølgelig skal man kunne gøre grin med alt, også selvom man risikerer at ende i en kasse med en masse freaks. Og tester så i øvrigt lige sit publikum af med en noget uforløst joke, der involverer hospice og død. Som for at sige, ‘Kan I tåle mosten, publikum?’.

Ja, Jonatan Spang og sit one-man show er ikke for de sarte individer, men klart en øjenåbner for dem der vover at sætte sig ned og lytte efter. Jonatan er i sandheden femstjernet begavet vanvid.

Book

Book Jonatan Spang

Book Jonatan Spang direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Karriere

Kom helt tæt på Jonatan Spang

Som stand-up’er har Jonatan haft stor succes med turneerne ”Damer”, ”Jonatan Spangs Familie”, ”Jonatan Spangs Bryllup” og senest ”Jonatan Spangs Danmark”, som Jonatan turnerede med i slutningen af 2015 og derved blev fjerde shows i rækken.

I to sæsoner (2008-09) fungerede Jonatan Spang sammen med dramaturgen Kitte Wagner, som direktør for Nørrebros Teater i København. I samme periode stod han selv på de skrå brædder i flere succeser. Blandt andet nyfortolkningen af ”Biblen.” Efter sin tid som direktør har Jonatan skrevet og instrueret ”Linda P. På Bjerget” og selv stået på Nørrebro Teaters scene sammen med kollega Anders Matthesen i kæmpesuccesen ”Keld & Dirch”.

2012 stod i Film og TV’s tegn for Jonatan Spang. Han havde en gennemgående rolle i TV-serien ”Forbrydelsen 3” og stod desuden på rollelisten i filmene ”Over Kanten”, ”Talenttyven” og ”Alle For 2”. Også førhen har Spang været at opleve på det hvide lærred. I 2006 havde han en af de bærende roller i Hella Joofs komedie “Fidibus” og derudover har han spillet hovedrollen i “Erik Nietzsche”, der bygger på Lars von Triers selvbiografiske manuskript.

Lær mere

Lær meget mere om Jonatan Spang

Jonatan Spang debuterede som stand up-komiker i 1998, og allerede året efter vandt han DM i stand up. Jonatan er dog ikke den klassiske stand upper. Han er nemlig uddannet skuespiller, og når han optræder på scenen, trækker han i vid udstrækning på sine evner som skuespiller.

Jonatan Spangs enorme talent er ikke gået ubemærket hen blandt anmeldere, og også her er han blevet overøst med roser. Politiken honorerede hans one-man show ”Jonatan Spangs Danmark” med 5 hjerter og ordene:
”Han behersker sit fag som få; faktisk er han nok den dygtigste stand up-komiker i disse år.”

Jonatan Spang er et komisk multitalent, og når han ikke selv har stået på scenen, har han fungeret som teaterdirektør for Nørrebros Teater, spillefilmsinstruktør på ”Talenttyven”, arbejdet som manuskriptforfatter og instruktør på fx ”Linda P. På Bjerget” og derudover har han med stor succes fungeret som vært til både Zulu Rock i Parken og til Zulu Awards.

Jonatan Spang er ikke til at komme udenom inden for dansk stand up, og det er fuldt ud forståeligt, når man ser ham på scenen.
Book Jonatan Spang – det vil måske være dit første møde med ham, men efter en aften i hans humoristiske selskab, vil det ikke være dit sidste. Hans udstråling og enorme talent er så overbevisende, at du ikke kan andet end overgive dig til latteren, og når de sidste klapsalver lyder, vil du med garanti have mere.

Kan bookes som:

Kontakt

Niels Winther

Er du klar til at komme igang? Gør som andre - ring eller mail mig direkte for professionel vejledning.

Send en uforpligtende forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Lignende artister

Ane Høgsberg

Heino Hansen

Simon Talbot

Sofie Hagen

Torben Chris

Anders Grau

Jacob Tingleff