Jonatan Spang

Artist i særklasse | Prisklasse 4 | Stand-up

Jonatan Spang

Artist i særklasse | Prisklasse 4 | Stand-up

Prisklasse 4
Kontakt for pris på artisten
For priser på artister i prisklasse 4 bedes du kontakte bureauet.
Xcluzive artist pakke

pris fastsættes efter arrangment

Book et uforpligtende opkald, hvor vi sammen finder det perfekte Xcluzive setup til dig.

Jonatan Spang

Artist i særklasse | Prisklasse 4 | Stand-up

Du kender Jonatan Spang fra

Jonatan har lagt publikum ned med sine one-man shows som ”Jonatan Spangs Danmark”, ”Jonatan Spangs Bryllup” og ”Jonatan Spangs Familie”. Hans komiske talent har også ført til roller i film som ”Alle for én” og ”Alle for to” og komedieserien ”Lille Mand”, men han mestrer også de alvorlige roller, hvilket han med alt tydelighed viste, da han spillede med i DRs dramasucces Forbrydelsen III.

Du skal book Jonatan Spang fordi

Jonatan Spang er uden tvivl en af de dygtigste stand up-komikere i Danmark.

Når Jonatan Spang optræder, så taler han om familie, damer, sex, politik og alt derimellem. Det kan måske være svært at se det sjove i hverdagsting som stranden, kuglepenne og bordskånere, men det kan Jonatan, og når han tager emnerne under kærlig behandling, må alle blandt publikum overgive sig til latteren. Det er beundringsværdigt, hvordan han kan få de største grin ud af de mindste ting.

Jonatan Spang er en scenevant og energisk komiker, og han formår gang på gang at imponere og underholde publikum. Han har en ganske særlig charme og udstråling og kombineret med hans enorme komiske talent, er det ikke overraskende, at han er en af landets dygtigste og sjoveste komikere.

Jonatan Spang har optrådt med

– Jonathan Spangs Danmark
– Bryllup
– Spark i Løgsuppen
– Familie
– Jonatan Spangs Familie

Book Jonatan Spang

Book Jonatan Spang direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Jonatan Spang

Jonatan Spang debuterede som stand up-komiker i 1998, og allerede året efter vandt han DM i stand up. Jonatan er dog ikke den klassiske stand upper. Han er nemlig uddannet skuespiller, og når han optræder på scenen, trækker han i vid udstrækning på sine evner som skuespiller.

Jonatan Spangs enorme talent er ikke gået ubemærket hen blandt anmeldere, og også her er han blevet overøst med roser. Politiken honorerede hans one-man show ”Jonatan Spangs Danmark” med 5 hjerter og ordene:
”Han behersker sit fag som få; faktisk er han nok den dygtigste stand up-komiker i disse år.”

Jonatan Spang er et komisk multitalent, og når han ikke selv har stået på scenen, har han fungeret som teaterdirektør for Nørrebros Teater, spillefilmsinstruktør på ”Talenttyven”, arbejdet som manuskriptforfatter og instruktør på fx ”Linda P. På Bjerget” og derudover har han med stor succes fungeret som vært til både Zulu Rock i Parken og til Zulu Awards.

Jonatan Spang er ikke til at komme udenom inden for dansk stand up, og det er fuldt ud forståeligt, når man ser ham på scenen.
Book Jonatan Spang – det vil måske være dit første møde med ham, men efter en aften i hans humoristiske selskab, vil det ikke være dit sidste. Hans udstråling og enorme talent er så overbevisende, at du ikke kan andet end overgive dig til latteren, og når de sidste klapsalver lyder, vil du med garanti have mere.

Hjemmeside: www.jonatanspang.dk
Facebook: www.facebook.com/jonatanspangmig

Forespørg Artist

Ring +45 7021 7025 for rådgivning. Det koster ikke noget at spørge.

Få top 3 artist liste
ved tilmelding accepterer du at modtage vores nyhedsbreve
Dong Energy logo
Coca Cola logo
IBM logo
Vi hjælper dagligt vores kunder med at løse deres problemer og finde det perfekte setup til festen.

Lær hvordan