Julie Maria
Julie Maria

Julie Maria

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Julie Maria fordi

Julie Maria er en talentfuld sangerinde og sangskriver og så er hun en udsøgt fornøjelse på scenen. Hun er en sangerinde der lader musikken tale. Med sine dansksprogede numre forbinder Julie Maria elektroniske beats med noget smukt og intimt, og hun giver altid publikum en nærværende oplevelse.

Julie Maria har fem anmelderroste albums og et hav af koncerter bag sig. Hun har været nomineret til P3 GULD prisen, haft sangene ”Om dagen”, ”Evelyn” og ”Gør Det kort” kørende i fast rotation på P3 og P4 gennem flere år og hendes hit ”Beat” har tidligere været Ugens Uundgåelige på P3. Hun er derudover stemmen bag titelnummeret til DRs populære julekalender ”Pagten”.

Udover sit virke som solokunstner har hun optrådt og indspillet sammen med blandt andre Søren Huss, Tina Dickow, Tim Christensen, Mads Langer, Rasmus Walther og Randi Laubæk. m.fl.Hun blev inviteret af Steffen Brandt til at synge duet med ham på ”Et lykkeligt goodbye”, som findes på TV·2-albummet ’De første kærester på månen’, og hun har siden optrådt med ham i radioprogrammer som Café Hack på P4 og på P3 live, og duoen har derudover spillet til en række arrangementer rundt om i landet, hvor de har fortolket hinandens sange.

Book

Book Julie Maria

Book Julie Maria direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi tilbyder professionel rådgivning til dit næste arrangement.

Lær mere

Lær meget mere om Julie Maria

Julie Maria bærer titlen som en af Danmarks mest talentfulde sangskrivere. Hun er glimrende i det melodiøse aspekt, og hun tør udfordre sig selv. Hun mestrer at skrive smukt drejede popsange og synge dem med en sødmefyldt længsel. Hun synger om det moderne menneskes kamp mod sig selv, om håbet der altid er til at gribe ud efter og om inderlige og dæmpede øjeblikke.

Musik har altid været en del af Julie Marias liv, og hun har fra begyndelsen fået musikken ind med modermælken. Hun er datter af sangerinden Mona Larsen og musikeren Kaare Barkou. Derudover er hendes stedfar jazzbassisten, Bo Stief. Æblet falder ikke langt fra stammen og Julie Maria har et mindst ligeså stort talent som sine forældre og sin stedfar.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

Gregory Boyd

Jeanette Frederiksen

Louise Norbye

Steffen Brandt

Hannah Schneider