Karina Kappel
Karina Kappel

Prisklasse 1, Receptionsmusik

Karina Kappel
Karina Kappel

Prisklasse 1, Receptionsmusik

Karina Kappel
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Receptionsmusik / Karina Kappel

Karina Kappel

Prisklasse 1, Receptionsmusik

Du kender Karina Kappel fra

Hun debuterede som solist i 2005 med albummet ’So Secretly’, der er en blanding af soul, R&B og jazz, og som er indspillet med en af jazzens helt tunge drenge, den danske verdensstjerne Chris Minh Doky på bas.
Hun har stået bag hits som ”Twisted Cindrella”, og hun har derudover bidraget til soundtracket til den danske biograf-succes Fidibus, hvor hendes nummer ”So Secretly” optræder.
Det er ikke kun i Danmark, at Karina Kappel har vakt opsigt. Udlandet har også opdaget den talentfulde sangerinde, og i 2006 bragte det hende bl.a. på turné i Kina.

Du skal booke Karina Kappel fordi

Karina Kappel er en sangerinde i absolut særklasse.

Karina Kappel har altid elsket musik. Lige siden hun var seks år gammel, har hun skrevet og sunget sine egne sange, og som 10-årig begyndte hun at komponere og producere sine egne musicals med hendes venner og veninder i rollerne.

Sangerinden Karina Kappel skaber den perfekte stemning ved eksklusive receptioner og middage, hvor gæsterne virkelig skal forkæles.

Book Karina Kappel

Book Karina Kappel direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...