Karina Kappel

Karina Kappel

Karina Kappel

Karina Kappel

  • Beskrivelse
  • Book
Beskrivelse

Internationalt anerkendt sangerinde

Karina Kappel er en sangerinde i absolut særklasse. Hun har altid elsket musik. Lige siden hun var seks år gammel, har hun skrevet og sunget sine egne sange. Som 10-årig begyndte hun at komponere og producere egne musicals med sine venner og veninder i rollerne.

Hun skaber den perfekte stemning ved eksklusive receptioner og middage, hvor gæsterne virkelig skal forkæles. Det er ikke kun i Danmark, at Karina Kappel har vakt opsigt. Udlandet har også opdaget den talentfulde sangerinde, og i 2006 bragte det hende bl.a. på turné i Kina.

I selskab med verdensstjerner fra begyndelsen

Hun debuterede som solist i 2005 med albummet ’So Secretly’. Albummet er en blanding af soul, R&B og jazz. Hun har indspillet albummet med en af jazzens helt tunge drenge, den danske verdensstjerne Chris Minh Doky på bas. Hun har stået bag hits som ”Twisted Cindrella”, og hun har derudover bidraget til soundtracket til den danske biograf-succes Fidibus, hvor hendes nummer ”So Secretly” optræde. Der er altså ingen tvivl om, at verden har set Kappels fantastiske stemme, og den bliver belønnet. Og nu er der altså mulighed for at opleve Kappel direkte til dit arrangement. Du er garanteret en udsøgt vokal og professionel afvikling af dit arrangement, så du kan være helt tryg som vært.

Book

Book Karina Kappel

Book Karina Kappel direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Karina Kappel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...