Karsten Green
Karsten Green

Karsten Green

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Karsten Green fordi

Karsten Green er en voksen drengerøv, men en yderst charmerende en af slagsen. Han er ikke bange for at tage chancer – hverken når det kommer til hans stil og performance eller de emner, han tager fat i. Publikum er altid overrasket og underholdt i hans selskab. Karsten evner at fortælle historier fuld af skæve og skøre drejninger, der virkelig sætter gang i lattermusklerne blandt publikum.

Karsten har et særligt talent for at improvisere, og hans spontanitet er bestemt en stor styrke. Han er ikke bleg for at inddrage og involvere publikum, og når han går på scenen, er du garanteret et unikt arrangement. Ingen ved hvor, eller hvordan det ender, og det er det, der gør Karsten til en særlig oplevelse.

Book

Book Karsten Green

Book Karsten Green direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Karsten Green

Karsten Green debuterede i 2004 til dm i stand-up. Han gik på scenen uden nogen form for erfaring, men han viste sig hurtigt at være et naturtalent. Siden dengang er der sket meget, og Karsten har fået erfaring med alt fra firmafester til festivaler.

Karstens utrolige evne til at involvere og engagere sit publikum, gør ham til en af de dygtigste firmakomikere, og han er derfor det perfekte valg til din firmafest.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

Anders Fjelsted

Adam og Noah

Anders Grau

Sanne Søndergaard

Mikael Wulff

Carsten Eskelund