Katrine Daugaard
Katrine Daugaard

Katrine Daugaard

Katrine Daugaard deltog i Dansk Melodi Grand Prix i 2001 med sangen ”Sha la li sha la lej” og blev velkendt for netop denne sang. Siden har hun uddannet sig ved Det Fynske Musik konservatorium som rytmisk og lever i dag af at undervise i sang, arbejde som studiemusiker, synge solo og synge i bands. Hun har ligeledes sunget kor for utallige kendte solister, herunder Peter A.G., Julie Berthelsen, Brian Rice, Zididada, Anna David, Noah og Joey Moe, hvilket vidner om en sanger af høj musikalsk kvalitet.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
Beskrivelse

Du skal booke Katrine Daugaard fordi

Katrine Daugaard har med hendes solide klaverspil og store stemme underholdt til utallige events og forskellige former for arrangementer.

Derfor er Katrine det perfekte indslag til at overraske dine gæster med da hun altid formår at skabe en intim oplevelse for sit publikum, hvor der oftest falder en tåre pga. hendes smukke stemme. Hun er utrolig nærværende og får hårene til at rejse sig når hun optræder.

Uanset hvilken forbindelse Katrine Daugaard bliver anvendt i, sørger hun for en uforglemmelig oplevelse for både jer og gæsterne.

Book

Book Katrine Daugaard

Book Katrine Daugaard direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lignende artister

Marie Degener Troelsen

Henrik Launbjerg

Elsebeth Dreisig

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.