Katrine Daugaard
Katrine Daugaard

Happening, Prisklasse 1

Katrine Daugaard
Katrine Daugaard

Happening, Prisklasse 1

Katrine Daugaard
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Happening / Katrine Daugaard

Katrine Daugaard

Happening, Prisklasse 1

Hvem er Katrine Daugaard?

Katrine Daugaard deltog i Dansk Melodi Grand Prix i 2001 med sangen ”Sha la li sha la lej” og blev velkendt for netop denne sang. Siden har hun uddannet sig ved Det Fynske Musik konservatorium som rytmisk og lever i dag af at undervise i sang, arbejde som studiemusiker, synge solo og synge i bands. Hun har ligeledes sunget kor for utallige kendte solister, herunder Peter A.G., Julie Berthelsen, Brian Rice, Zididada, Anna David, Noah og Joey Moe, hvilket vidner om en sanger af høj musikalsk kvalitet.

Du skal booke Katrine Daugaard fordi

Katrine Daugaard har med hendes solide klaverspil og store stemme underholdt til utallige events og forskellige former for arrangementer.

Derfor er Katrine det perfekte indslag til at overraske dine gæster med da hun altid formår at skabe en intim oplevelse for sit publikum, hvor der oftest falder en tåre pga. hendes smukke stemme. Hun er utrolig nærværende og får hårene til at rejse sig når hun optræder.

Uanset hvilken forbindelse Katrine Daugaard bliver anvendt i, sørger hun for en uforglemmelig oplevelse for både jer og gæsterne.

Book Katrine Daugaard

Book Katrine Daugaard direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...