Katrine Daugaard

Katrine Daugaard

Katrine Daugaard

Katrine Daugaard

  • Beskrivelse
  • Book
Beskrivelse

Du skal booke Katrine Daugaard fordi

Med sit solide klaverspil og store stemme har hun underholdt til utallige events og forskellige former for arrangementer.

Derfor er hun også det perfekte indslag at overraske dine gæster med. Hun er utrolig nærværende og får hårene til at rejse sig når hun optræder. En optræden kommer også med en risiko for, at der bliver fældet en lille tåre hos publikum. Uanset hvilken forbindelse Katrine Daugaard synger i, sørger hun for en uforglemmelig oplevelse for både jer og gæsterne. Hun er særligt velegnet til happenings. Det kan være en sang til brylluppet eller til en fest som hyldest.

Kendt fra Melodi Grand Prix

Hun deltog i Dansk Melodi Grand Prix i 2001 med sangen ”Sha la li sha la lej”. Siden har hun uddannet sig ved Det Fynske Musikkonservatorium som rytmisk sanger og lever i dag af at undervise i sang, arbejde som studiemusiker, synge solo og synge i bands. Hun har ligeledes sunget kor for utallige kendte solister, herunder Peter A.G., Julie Berthelsen, Brian Rice, Zididada, Anna David, Noah og Joey Moe, hvilket vidner om en sanger af høj musikalsk kvalitet.

Book

Book Katrine Daugaard

Book Katrine Daugaard direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Katrine Daugaard

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...