Kenny Quinn
Kenny Quinn

Kenny Quinn

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Kenny Quinn fordi

Kenny Quinn er mere end blot en ”lommetyv”. Han inkorporerer psykologi og verbal afledningsteknik i sine shows til at aflede dig fra det faktum, at han skal til at stjæle fra dig. Denne mestertyv er en god psykolog, som kender menneskenes mange svagheder. Selv siger han, at alle hans numre består af 30 procent fingerfærdighed og 70 procent psykologi, som denne elegante troldmand ernærer sig ved og har skabt sig et enestående artistnummer med.

Forbered dig på at blive snydt og tabe munden over Kennys tekniske færdigheder, men bare rolig, du skal nok få dine ejendele tilbage efter showet.

Book

Book Kenny Quinn

Book Kenny Quinn direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Kenny Quinn

Danskeren Kenny Quinn er født i 1965 i Oslo og var allerede som barn fascineret af manipulationer og den magiske verden. Hans interesse voksede sig større og større med årene frem til 1983, hvor han i en alder af 17 år fik tilbuddet om at blive uddannet til show-lommetyv af den legendariske danske ”Alt-meister” Gentleman Jack, der indviede ham i den ædle lommetyvekunst over en periode på 2 år. Her erhvervede Kenny Quinn hele sin kunnen og lærte sig en tyvs hemmeligheder, unikke håndværk og imponerende fingerfærdighed til at stjæle ting og sager op af folks lommer ved hjælp af de værste tyveknægtetricks, i bedste Oliver Twist-stil. Kenny Quinn har siden 1985, da han bare var 20 år, gjort tyveri til sit levebrød, og har lige siden optrådt som professionel lommetyv i cirkusmaneger og på varietéscener i hele Europa, hvor han modsat sine kriminelle kollegaer må arbejde med det handicap, at alle på forhånd ved, hvad han er ude på og derfor passer ekstra godt på.

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

,

Morten Deurell

Mikkel Gundersen

Tryllekunstner Kim Andersen

Birger Vest

Tryllekunstner Jesper Grønkjær

Mikkel Severin