Kesi

Kesi

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

podcast-mic

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Festfyrværkeri uden sidestykke

I toppen af dansk hiphop finder du Kesi. Han er et festfyrværkeri uden sidestykke, der med sin portefølje af kæmpehits løfter taget på din fest. Han er blandt andet kendt for store hits som ”Mamacita”, ”God dag” og ”Søvnløs”. Han spytter hits ud i et tempo, som kun de færreste kan være med på. Siden sin karrierestart i 2011 har han udgivet mere end 20 singler, hvoraf de fleste har nået guld eller platin. Selvom Kesi fortsat er ung, har han siddet tungt på toppen af dansk rap og hip hop siden begyndelsen af sin karriere.

På scenen er han frembrusende og leverer festen hver evig eneste gang. Han er nærværende, personlig og inddrager publikum, så du får den absolut bedste fest med topklasse hip hop.

Mere på vej

Kesi er streamet mere end 70 millioner gange på Spotify, og han fortsætter med at indspille og skabe musk i et hæsblæsende tempo. Kesi har udgivet en lang række af musik, der bærer præg af fest, penge og damer. Vi har dog at gøre med et stort musikalsk talent med mange facetter. I 2019 deltog han i P3’programmet Pelle Peter på P3, hvor han fremførte sit nummer ”Vågn op” med et klassisk orkester og et børnekor.

Book

Book Kesi

Kesi repræsenteres eksklusivt af CPH Music, men kan også bookes til dit næste arrangement gennem Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Læs mere

Mere om Kesi

Kesi startede med at spille musik som en del af det danske undergrundsmiljø. Sammen med bl.a. Gilli spillede han sammen med andre rapartister fra Nørrebro i B.O.C. I 2012 udkom Kesis debutalbum Bomber over Centrum, hvor bl.a. Orgi-E rappede. DR lavede i slutningen af 2019 en dokumentarserie ”Kesi 22 år”, der handler om Kesis liv i overhalingsbanen.

Kan bookes som:

Kontakt

Niels Winther

Er du klar til at komme igang? Gør som andre - ring eller mail mig direkte for professionel vejledning.

Send en uforpligtende forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Lignende artister

,

Lukas Graham

Michael Carøe

,

Henning Stærk

,

Nik & Jay

,

Barbara Moleko