sangskriver og musiker Kim Wagner
Kim Wagner

Gæstesolist, Prisklasse 1

sangskriver og musiker Kim Wagner
Kim Wagner

Gæstesolist, Prisklasse 1

sangskriver og musiker Kim Wagner
Anbefalinger Kim Wagner
Anbefalinger Kim Wagner

”Jeg vil gerne sige, at Kim Wagner var virkelig god. Ham booker jeg gerne igen. Han var virkelig god og var virkelig god til at spille så lydniveauet var perfekt. Rigtig mange synes at han passede så godt ind i arrangementet.

Mange tak for hjælpen og valget af Kim Wagner”

LEO Pharma A/S

Christella Rosenstrøm

Luk vindue
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Gæstesolist / Kim Wagner

Kim Wagner

Gæstesolist, Prisklasse 1

Du kender Kim Wagner fra

Danskerne fik øjnene op for Kim Wagner, da han i 2012 tog dommerne og det resterende Danmark med storm og vandt Voice – Danmarks største stemme og en pladekontrakt med Universal Music. Da Kim første gang optrådte til showets blind-test, fik hans stemme alle showets fire coaches til at vende sig om. Det er i sig selv imponerende, men de vendte sig alle inden for 16 sekunder, hvilket forblev rekord gennem hele programrækken.

Du skal booke Kim Wagner fordi

Kim Wagner er et spændende musikalsk bekendtskab, og hans vokal hører til i en kategori, hvor kun få på den danske popscene kan være med.

Musikalsk er der med Kim Wagner tale om ægte ørehængere med udgangspunkt i soul og R’n’B. Kim er en forrygende sanger, musiker, komponist/tekstforfatter, producer, guitarist og bassist. Han mestrer at tage publikum med på musikalske rejser, hvor akustisk intensitet er i højsædet.

Kim Wagner kan bookes i flere forskellige konstellationer – Solo med guitar, gæstesolist, akustisk trio eller med 6 mands-band. Uanset hvilken konstellation han optræder i, så er der garanteret en fantastisk oplevelse, når han Kim griber guitaren og lader publikum opleve sin intense stemme.

Book Kim Wagner

Book Kim Wagner direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Kim Wagner

Selvom Kim Wagner først for alvor blev landskendt efter sin medvirken i Voice – Danmarks største stemme, er han på ingen måde ny i musikbranchen. Siden han blev student, har han arbejdet som professionel musiker, og han har blandt andet arbejdet sammen med kunstnere som Sanne Solomonsen, DAD, Martin Brygmann, Big Fat Snake, Nikolaj Steen, Back to Back og Erann DD.

Han udgav ’Universe Outside The World’, som han selv har co-produceret og arrangeret koret på, og det er et album, hvor han selv har indspillet flere af instrumenterne. Siden har Kim optrådt overalt i det danske land med sin musik.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...