sangskriver og musiker Kim Wagner

Kim Wagner

sangskriver og musiker Kim Wagner

Kim Wagner

  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Multitalentet fra Voice

Kim Wagner skrev sig ind i dansk musik i 2012, da han vandt Voice, og med sejren fulgte en pladeudgivelse. Der er dog meget mere til ham end Voice – han er en fantastisk sanger, der også mestrer guitar og bas, og han har også komponeret, skrevet og produceret sin egen musik. Der er altså tale om et multitalent af den helt store slags fra den danske popscene.

Solo, trio eller 6 mand store band

Kim Wagner producerer ægte ørehængere, der spænder over en bred vifte af genrer, dog med udgangspunkt i soul og R’n’B. Han tager publikum med på spændende musikalske rejser, hvor det er den akustiske intensitet, der er i højsædet. Det er muligt at booke Kim Wagner i flere forskellige konstellationer. Han kan bookes solo med sin guitar, han kan bookes som akustisk trio, eller han kan bookes med det fulde 6 mand store band. Uanset hvilken konstellation han bookes i, kan du dog være sikker på en musikalsk oplevelse, der slår benene væk under hele publikum, når han griber sin guitar og tager hele scenen

Landskendt med Voice

Selvom han først for alvor blev landskendt efter sin medvirken i Voice – Danmarks største stemme, er han på ingen måde ny i musikbranchen. Han har siden sine teenageår arbejdet som professionel musiker, og han har blandt andet arbejdet sammen med kunstnere som Sanne Salomonsen, DAD, Martin Brygmann, Big Fat Snake, Nikolaj Steen, Back to Back og Erann DD.

Book

Book Kim Wagner

Du kan booke Kim Wagner til dit næste arrangement direkte gennem Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi er eksperter på de alle de kunstnere, vi samarbejder med, så du ikke behøver at være det, men stadig kan få den perfekte underholdning. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Lær mere

Mere om Kim Wagner

Kim Wagner har efter Voice udgivet albummet ’Universe Outside The World’, som han selv har co-produceret og arrangeret koret på. Det er et album, hvor han selv har indspillet flere af instrumenterne. Siden kom singlen ”The Song, Oh!”, det blev skrevet i samarbejde med bl.a. Bo Christensen fra rockgruppen Natural Born Hippies. Singlen strøg direkte ind på hitlisten som nummer fem, da den udkom.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Kim Wagner

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Anbefalinger Kim Wagner

”Jeg vil gerne sige, at Kim Wagner var virkelig god. Ham booker jeg gerne igen. Han var virkelig god og var virkelig god til at spille så lydniveauet var perfekt. Rigtig mange synes at han passede så godt ind i arrangementet.

Mange tak for hjælpen og valget af Kim Wagner."

CHRISTELLA ROSENSTRØM

LEO PHARMA A/S