Klassens Tykke Dreng
Klassens Tykke Dreng

Entertainer, Entertainer (ENG), Prisklasse 1

Klassens Tykke Dreng
Klassens Tykke Dreng

Entertainer, Entertainer (ENG), Prisklasse 1

Klassens Tykke Dreng
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Entertainer / Klassens Tykke Dreng

Klassens Tykke Dreng

Entertainer, Entertainer (ENG), Prisklasse 1

Hvem er Klassens Tykke Dreng?

Klassens Tykke Dreng består af de to entertainere Lars Herlow og Morten Brix. Siden 1998 har de sammen turneret landet rundt med deres morsomme, improviserende og festlige optrædener, som de selv kalder for ”Croon & Comedy”.
”Croon & Comedy” hentyder til blandingen af musik og stand-up, som er udgangspunktet for Klassens Tykke Dreng, hvilket har gjort duoen til nogle af de mest succesfulde entertainere i Danmark. De to herrer leverer en unik oplevelse, der sikrer ultimativ underholdning i en klasse for sig.

Du skal booke Klassens Tykke Dreng fordi

Et show med Klassens Tykke Dreng består af alt fra ”Elvis” til ”Backstreet Boys” krydret med uimodståelige & humoristiske indslag på publikums præmisser, hvor indslagene bliver inspireret af egne og opfindsomme idéer fra duoen.

Klassens Tykke Dreng har et meget bredt repertoire og udvælger materiale til det enkelte arrangement, ud fra publikums sammensætning og stemning. Det gør, at de kan tilpasse showet specifikt til jer, og at de kan optræde foran ethvert publikum.

Klassens Tykke Dreng har optrådt til og medvirket i

– Fodbold EM (2000), Holland
– Talegaver til børn
– Skanderborg Festival
– Roskilde Festival
– Langelands Festival
– Hit med Sangen

Book Klassens Tykke Dreng

Book Klassens Tykke Dreng direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Klassens Tykke Dreng

Klassens Tykke Dreng har en stor del improvisation med i deres show, hvad enten de optræder for 30 eller for 15.000 personer. Showet kører altid på publikums præmisser, og meget gerne på deres reaktioner og kommentarer. Dog er én ting helt sikkert – showet forløber altid i en kærlig tone! Klassens Tykke Dreng har ved flere lejligheder i både ind- og udland, optrådt på engelsk, med stor succes.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...