Klassens Tykke Dreng
Klassens Tykke Dreng

Klassens Tykke Dreng

Klassens Tykke Dreng består af de to entertainere Lars Herlow og Morten Brix. Siden 1998 har de sammen turneret landet rundt med deres morsomme, improviserende og festlige optrædener, som de selv kalder for ”Croon & Comedy”. ”Croon & Comedy” hentyder til blandingen af musik og stand-up, som er udgangspunktet for duoen, hvilket har gjort duoen til nogle af de mest succesfulde entertainere i Danmark. De to herrer leverer en unik oplevelse, der sikrer ultimativ underholdning i en klasse for sig. Du skal boo

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Optrædener
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Klassens Tykke Dreng fordi

Et show med Klassens Tykke Dreng består af alt fra ”Elvis” til ”Backstreet Boys” krydret med uimodståelige & humoristiske indslag på publikums præmisser, hvor indslagene bliver inspireret af egne og opfindsomme idéer fra duoen.

Duoen har et meget bredt repertoire og udvælger materiale til det enkelte arrangement, ud fra publikums sammensætning og stemning. Det gør, at de kan tilpasse showet specifikt til jer, og at de kan optræde foran ethvert publikum.

Optrædener

Klassens Tykke Dreng har optrådt til og medvirket i

– Fodbold EM (2000), Holland
– Talegaver til børn
– Skanderborg Festival
– Roskilde Festival
– Langelands Festival
– Hit med Sangen

Book

Book Klassens Tykke Dreng

Book Klassens Tykke Dreng direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Klassens Tykke Dreng

Duoen har en stor del improvisation med i deres show, hvad enten de optræder for 30 eller for 15.000 personer. Showet kører altid på publikums præmisser, og meget gerne på deres reaktioner og kommentarer. Dog er én ting helt sikkert – showet forløber altid i en kærlig tone! De har ved flere lejligheder i både ind- og udland, optrådt på engelsk, med stor succes.

Lignende artister

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.