Kristian Skovbo
Kristian Skovbo

Kristian Skovbo

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Shows
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Kristian Skovbo fordi

Det er en skarp kombination af magi og humor leveret på en nærværende måde. Publikum involveres i showet til stor begejstring, og de bliver snydt så det driver. Han efterlader publikum forvirrede, forundrede men frem for alt underholdt.

Kristian Skovbo har erfaring med alverdens arrangementer. Han optræder gerne ved private arrangementer, som når konfirmanden skal fejres, brudeparret skal overraskes eller ved livets andre store fester.
Til firmaarrangementer er han også et hit. Til firmafester kan et trylleshow give kollegerne en god oplevelse. Det giver folk noget at snakke om og grine af og styrker fællesskabet omkring firmaet.

Shows

Kristian Skovbo optræder bl.a. med

Comedy Magic Show

I sit Comedy Magic Show leverer Kristian trylleri og fingerfærdigheder med et strejf af stand-up. Fokus for showet er, at det skal være magisk såvel som morsomt. Det skal være en fælles oplevelse, hvor publikum får grinet igennem og får noget at snakke om bagefter. Showet er interaktivt, og publikum involveres undervejs. Humoren er bred og rammer mange aldersgrupper.
Det kræver ingen scene og sammensættes naturligvis, så det passer til selskabets eller arrangementets karakter.

Walk-around Magic

Kristians Walk-around Magic-show er den perfekte ice-breaker, især hvis det er første gang, at flere i selskabet møder hinanden. Gennem sin optræden sørger Kristian for at sætte gang i samtalen, og han giver publikum en fælles oplevelse at snakke om.
Han bevæger sig rundt ved selskabets borde eller mellem folk og laver magi med kort, mønter, ringe, snore, skeer, og hvad han ellers får fingrene i.
Han udfører magi for øjnene af publikum, og der er dømt fingerfærdigheder i høj klasse.
Fornemmelsen af at se magi ske helt tæt på øger fascinationen, løfter stemningen og gør oplevelsen af trylleriet større.

Mind Tricks

I showet Mind Tricks leverer Kristian en blanding af comedy, tankelæsning og manipulation. Kristian sætter deltagernes vante overbevisninger på en skarp prøve, når ting som tilsyneladende ser umuligt ud kan lykkes, og publikum sidder måbende tilbage.
Gennem showet er der flere faglige referencer som teambuilding, intuition, kropssprog og fokus – udsat for en tryllekunstner.

Magisk Teambuilding

Skal folk rystes sammen, så er magisk teambuilding fantastisk. Her får deltagerne brugt deres kreative sanser og evner, og de rystes sammen om at udføre magiske opgaver. Det skaber en god fællesskabsfølelse, og giver folk noget at snakke om længere efter.
Det er muligt at kombinere Comedy Magic og Walk-around Magic, og er der udenlandske gæster, kan Kristian Skovbo uden problemer afvikle sit show på engelsk.
Kristian tilpasser altid showet, så det passer til arrangementet, publikum og kundens ønsker.

Book

Book Kristian Skovbo

Book Kristian Skovbo direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Kristian Skovbo

Kristian Skovbo har desuden erfaring med at fungere som blikfang ved messer og produktlanceringer, og han kan derudover fungere som konferencier og binde arrangementet sammen på en professionel og nærværende måde.

Kristian har med sine mange års erfaring oparbejdet en utrolig situationsfornemmelse, og han fanger lynhurtigt stemningen og løfter den videre.
Han véd, hvordan man får selv det mest kræsne publikum op af stolen.

Tryllekunstneren Kristian Skovbo er specialist i samarbejde med og trylleri for virksomheder, og han er derfor et sikkert valg til dit firmaarrangement.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

Tryllekunstner Jesper Grønkjær

Tryllekunstner Kim Andersen

Mikkel Severin

Mikkel Gundersen

Birger Vest