Kwamie Liv

Kwamie Liv

Kwamie Liv

Kwamie Liv

Gratis sparring til dit event +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Hits
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Kwamie Liv fordi

Med over 10 millioner afspilninger på Spotify har Kwamie Liv bevist, at hun besidder tidens klang og lyd. Hendes ned-tempo og intime sange som 'Follow You' og '5AM' var startskuddet til en kometkarriere. Kwamies skrøbelige skikkelse kan være misvisende, men lad dig ikke narre, for med en blanding af seduktive elektroniske lyde og R&B musik, indfanger hun dig fra start til slut. Kwamies unikke lyd kan sammenlignes med The Weekends Burial beats og lyde i bandets tidlige dage.

"Home is where my body is," siger Kwamie Liv, drivende mellem accenter. R&B sangerinden er en københavn-baseret dansk-zambiansk sangerinde og sangskriver. Hendes stemme medbringer erfaringer fra de forskellige kulturer i hhv. Danmark, Zambia, Tyrkiet, Sverige, Syd Afrika, Kenya, Irland og Bangladesh, og hun kommer med en international klang, som aldrig set før.

Hendes musik kommer tilsyneladende fra hele verdenen, med en drømmende klang, der minder om Lana Del Rey eller Amy Winehouse, og sætter sig på nethinden som en halvfærdig tankevej i daggryslamperne en sommer morgen. Forud for hendes samtidigt uhyggelige og forførende breakout single, "Follow You", har Liv allerede udskåret et rum for sig selv som en af ​​de mest arresterende pop stemmer til at dukke op i de seneste år.

Der er ingen tvivl om, at Kwamie Liv er et af fremtidens helt store internationale stjerner. Selv siger hun om sin begyndelse i barndommen, "When i was eight, I had this little recorder. One night I dreamed a song, woke up, and recorded.", og det er netop hvad Kwamie gør. Hun får sit publikum til at drømme.

Hits

Kwamie Livs populære hits

- Pleasure This Pain (feat. Angel Haze)
- Perfect Grace
- Lost in the Girl
- Higher
- 5 Am
- Comin Thru

Book

Book Kwamie Liv

Book Kwamie Liv direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi tilbyder professionel rådgivning til dit næste arrangement.

Lær mere

Lær meget mere om Kwamie Liv

Musikalsk studerer Kwamie Liv i særdeleshed Amerikanske sangskrivere som Bob Dylan og Tom Waits, og deres indflydelse er hørbar i den lyriske fortælling af "5 AM", et sexet down-tempo track, der drives af lys Auto-Tuned melankoli og andre elektroniske beatbølger.

I 2014 udgav hun EP'en "Lost in the Girl", hvor hendes vokal bl.a. blev sammenlignet med Lana Del Rey som en "døsigt forførende vokal". Hendes arbejde blev allerede i sommeren 2014 noteret af store producenter og magasiner. Året efter udgav hun singlen "Remember Me, In Every Cloud of Gold" — et nummer af Angelo Bandalamenti som indgik i soundtracket til Daniel Denciks film "Guldkysten".

I 2015 udgav hun også singlen "Higher" og samme år spillede hun på Roskilde Festival. Vi blev ligeledes beriget med Kwamies smukke stemme til Kim Larsens 70-års fødselsdag, hvor hun coverede hans sang "Pianomand" i en "sælsom og rørende fortolkning".

Kan bookes som:

Send en forespørgsel

HUSK: Det koster ikke noget at spørge

Gratis sparring til dit event +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

Lignende artister

, ,

Caroline Henderson

, ,

Sanne Salomonsen

,

Søren Sko

Christopher

, ,

Mads Langer

, ,

Pernille Rosendahl