Kwamie Liv

Kwamie Liv

Kwamie Liv

Kwamie Liv

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Kometkarriere med R&B og elektronisk musik

Med over 10 millioner afspilninger på Spotify har Kwamie Liv bevist, at hun besidder tidens klang og lyd. Hendes ned-tempo og intime sange som 'Follow You' og '5AM' var startskuddet til en kometkarriere. Lad dig ikke narre af den skrøbelige skikkelse. Med en blanding af seduktive elektroniske lyde og R&B musik, indfanger hun dig fra start til slut. Kwamie Livs unikke lyd kan sammenlignes med The Weekends Burial beats og lyde i bandets tidlige dage.

R&B inspireret af de største sangere

Hendes musik kommer tilsyneladende fra hele verdenen, med en drømmende klang, der minder om Lana Del Rey eller Amy Winehouse, og sætter sig på nethinden. Der er ingen tvivl om, at Kwamie Liv er et af fremtidens helt store internationale stjerner. Du har muligheden for at få den fantastiske stemme direkte til dit arrangement. Der er ingen tvivl om, at Kwamie Liv som solist, vil tryllebinde publikum og løfte dit arrangement.

Book

Book Kwamie Liv

Book Kwamie Liv direkte hos Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Læs mere

Mere om Kwamie Liv

Bob Dylans og Tom Waits' indflydelse er hørbar i den lyriske fortælling af "5 AM", et sexet down-tempo track, der drives af lys melankoli og andre elektroniske beatbølger.

I 2014 udgav Kwamie Liv EP'en "Lost in the Girl", og vokalen bl.a. blev sammenlignet med Lana Del Rey som en "døsigt forførende vokal". Hendes arbejde blev allerede i sommeren 2014 noteret af store producenter og magasiner. Året efter udgav hun singlen "Remember Me, In Every Cloud of Gold". Det var et nummer af Angelo Bandalamenti som indgik i soundtracket til Daniel Denciks film "Guldkysten". I 2015 udgav hun også singlen "Higher", ligesom hun spillede på Roskilde Festival.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Kwamie Liv

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...