L.I.G.A

L.I.G.A

L.I.G.A

L.I.G.A

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Du skal booke L.I.G.A fordi

Du har ikke kunne undgå at høre deres fængende tekster og vildt fede rytmer. L.I.G.A er en dansk musikgruppe, som leverer musik på højeste niveau. Den fede vibe, som gruppen skaber til deres koncerter, smitter altid af på publikum, og du er hermed garanteret en fest.

L.I.G.A har måske sat rekord i at være på Danmarks længste turne med samme debutalbum. Efter deres debut blev de taget med storm, og det forstår man, når man hører musikken.

Debutalbummet sparkede det hele i gang

I 2013 udgav L.I.G.A debutsinglen ”Skylder dig ikk’ noget”, som året efter gav gruppen GAFFA-Prisen som Årets Nye Danske Navn. Siden blev det til albummet ”L.I.G.A”, der udover debutsingle bl.a. indeholder numre som ”Den første gang” og ”Julia”.

Book

Book L.I.G.A

Book L.I.G.A direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om L.I.G.A

Det hele startede, da to af sangerne uafhængigt skrev sange, som de delte på YouTube. En dag opdagede de to sangere hinandens musik. Herfra begyndte de at udveksle og dele musiske idéer med hinanden.

Hurtigt fandt de to drenge ud af, at de havde den samme smag og startede de et samarbejde. Der gik kun et par måneder, før drengene havde fået lavet aftaler med producer og sangskriver Chief 1. Det var også en dag i studiet med Chief 1, at bandets trommeslager Ihan Haydar pludselig dukkede op. Hun ville gerne være trommeslager for drengene, og her blev bandet L.I.G.A dannet. Tilbage i 2015 forlod Feras Agwa gruppen, og siden har de to tilbageværende medlemmer fortsat det musiske arbejde.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på L.I.G.A

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...