Landsholdet

Landsholdet

Landsholdet

Landsholdet

  • Beskrivelse
  • Repertoire
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Book Landsholdet her

Landsholdet band er din stensikre leverandør af sprudlende feststemning, lækre danserytmer, fed soulstemme, vilde guitar soloer og alt derimellem. De kan med garanti skræddersy en musikalsk festpakke, der opfylder netop dine særlige ønsker og behov til festen.

Kæmpe repertoire

Landsholdet band har et kæmpestort repertoire, som er et mix af gamle klassikere og hits inden for pop, rock, soul og club hits fra 60’erne, 70’erne, 80’erne og 90’erne, og helt frem til de nyeste hits i dag. Bandets alsidige repertoire gør, at de med stor succes kan spille til både firmafester, bryllupper, fødselsdage og receptioner.

Repertoire

Landsholdet spiller blandt andet

Adele – Rolling in the Deep
Amy Winehouse – Rehab
Bill Withers – Ain’t No Sunshine
Blackstreet – No Diggity
Bob Marley – No Woman No Cry
Britney Spears – Toxic
Brudevalsen
Bruno Mars – Locked out of heaven
Bryan Adams – Run to You
Burhan G – Jeg’ i live
Creedence Clearwater Revival – Proud Mary
Coldplay – Viva la vida
D:A:D – Laugh ‘n’ a half
Danseorkestret – Kom tilbage nu
Daft Punk & Pharrell – Get Lucky
Doobie Brothers – Long Train Running
Dolly Parton – Jolene
Eagles – Hotel California
Elvis – Blue suede shoes
Elvis – A little less conversation
Elton John – The way you look tonight
Elton John – Your song
Eric Clapton – Cocaine
Eric Clapton – Layla
Eros Ramazzotti – Cose della vita
Milow – Ayo Technology
Eric Clapton – Layla
Franz Ferdinand – Take me out
Foo Fighters – My hero

Og du kender sikkert også

George Ezra – Budapest
Gloria Gaynor – I will survive
Gnarls Barkley – Crazy
Gotye – Somebody that I Used to Know
Gavin Degraw – Chariot
James Morrison – You give me something
Jason Mraz – I’m Yours
John Mayer – No Such Thing
John Mayer – Why Georgia
Johnny Cash – Ring of Fire
Jeff Buckley – Hallelujah
Medina – Kun for mig
Justin Timberlake – Lovestoned
Kim Larsen – Joanna
Kim Larsen – Midt om natten
Kim Larsen – Kvinde min
Kings of Leon – Sex on fire

Og meget mere...

Book

Book Landsholdet

Book Landsholdet band direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Lær mere

Lær meget mere om Landsholdet

Morten kan synge alt fra Johnny Cash til Medina og giver publikum en oplevelse af energi og nærvær, som sætter gang i enhver fest. Med sin unik soulstemme og talent for entertainment giver Morten musikken det endelig udtryk og har stor indflydelse på Landsholdets unikke lyd.

Bo kan spille hvad som helst på guitaren og mange festdeltagere har rocket betaget med på Bos vilde soloer. Han har erfaringer fra utallige bands, live-jobs i forskellige genrer og studieproduktioner og vidner om hvilket talent Bo allerede er trods sin unge alder.

Jonas spiller ”Cajon” – et opsigtsækkende sydamerikansk slagtøjsinstrument – som på overraskende vis kan gøre det ud for et helt trommesæt. Med sig medbringer han en stor erfaring fra mange bands & studieindspilninger samt sine sikre, energiske beats, som skaber fundamentet og rygraden for Landsholdets musik.

Derfor skal du booke Landsholdet hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Landsholdet

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

,

Martin Preisler Band

Dreamband

,

Men In Band

,

Huge Lorry

Kundeoplevelser

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis