Lars Bjarno
Lars Bjarno

Lars Bjarno

DJ Lars Bjarno er en yderst erfaren og velkendt DJ på den internationale elektroniske scene, hvor han har haft spillejobs på nogle af de største og mest kendte klubber og festivaler verden over og med udgivelser på labels som Toolroom/L.O.T.N.S., Get Physical, Brut, Music For Dreams og Buddha Bar og spillejobs på Space (Ibiza), Space (Miami), Cocoon, Watergate, Zouk (Malaysia), Roskilde Festival og Cielo (NY) i bagagen.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Optrædener
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Lars Bjarno fordi

Som DJ er Lars Bjarno utrolig alsidig. Han formår at koge alle genrer sammen i et interessant og træfsikkert flow, og han kan med sine egne edits, bootlegs og remixes få ethvert dansegulv til at ramme kogepunktet. Han mestrer alle typer af optrædener fra de store arrangementer med massiv gang i dansegulvet til mere intime selskaber, hvor ønsket er afslappende og stemningsfuld lounge musik.

Optrædener

Lars Bjarno har optrådt for

– Brut
– Music For Dreams
– Space, Ibiza
– Space, Miami
– Cocoon
– Roskilde Festival
– Cielo. New York

Book

Book Lars Bjarno

Book Lars Bjarno direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Lars Bjarno

Lars Bjarno har tidligere været en del af DJ-duoen Djuma Soundsystem, der udgav en række singler på danske og udenlandske pladeselskaber. Musikken, der var downbeat og blandede hiphop, jazz og electronica, høstede stor opmærksomhed i udlandet.

SoundCloud: www.soundcloud.com/bjarnomusic

Lignende artister

,

Nicoline Toft

,

DJ Flip

,

Thomas Madvig

,

Dj Chriz

,

Mikkel Wendelboe

,

Michael Zilk

,

Jan Olsen

Anbefalinger Lars Bjarno

”Hvilken udsøgt glæde det var, at have DJ Lars Bjarno spille på Møllerup Gods, vi nød musikken og dansegulvet var fyldt fra brudevals til kl 04.30, det har jeg ikke oplevet særlig tit. Alt i alt var det super god musik Lars spillede. Tak igen for en forrygende aften på dansegulvet, samspillet med saxofon var rigtig godt og blev nydt af alle og enhver!

Venlig hilsen"

BETTINA

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.