Larsens Serveringsteater
Larsens Serveringsteater

Larsens Serveringsteater

Larsens Serveringsteater er professionel og gennemført underholdning, og man forstår fuldstændig, hvorfor de igennem 20 år har været Danmarks førende serveringsteater. Larsens Serveringsteater blev startet af Allan Larsen og har mere end 20 års erfaring. Truppen består i dag af 12 professionelle skuespillere, som altid optræder med troværdige karakterer. Overraskelsesmomentet er nemlig i højsædet for Larsens Serveringsteater.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Larsens Serveringsteater fordi

Truppen tilbyder en række forskellige karakterer, der spænder afsindig bredt. De skøre tjenere er et sikkert hit, der med garanti får latteren til at flyde i ethvert selskab, men derudover kan I også få besøg af fup-fotografen, den nye chef eller medarbejder, den pinlige gæst til familiefesten eller hvad I ellers måtte ønske. De er nemlig parate til at opbygge nye karakterer efter lige netop jeres ønsker, og kun fantasien sætter grænser.
Nogle af skuespillerne mestrer derudover forskellige instrumenter og kan derfor også bidrage med musikalske indslag i forbindelse med underholdningen.

Book

Book Larsens Serveringsteater

Book Larsens Serveringsteater direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Larsens Serveringsteater

Larsens Serveringsteater underholder derudover med det, de kalder ”faglig komik”, hvor de tilbyder falske foredrag eller konsulenter. Her optræder skuespillerne med en tilsyneladende stor faglig ekspertise og tager deltagerne med på en følelsesmæssig rutsjebanetur i takt med, at de går fra anerkendende nik til løftede øjenbryn, stille undren og pinlig tavshed for til sidst at kulminere i en høj, forløsende latter.

Larsens Serveringsteater leverer skræddersyet underholdning til både private fester som bryllupper, fødselsdage og konfirmationer og til virksomhedsarrangementer som julefrokoster, kickoff-arrangementer og sommerfester, men står I over for en konference eller et event, er de også et perfekt indslag. Intet er nemlig for stort eller for småt for truppen, der kan møde med alt fra 1 til 12 mand. Larsens Serveringsteater har underholdt selskaber i forskellig størrelse – lige fra 8 til 2000 deltagere, og de kan med sikkerhed også underholde jer.

Med Larsens Serveringsteater er der tale om en topprofessionel og gennemført underholdning, der med garanti får gang i lattermusklerne i ethvert selskab.

Lignende artister

Snobberne fra Rytteriet

Tjenerstaben

,

Klassens Tykke Dreng

,

Mikael Kamber

Per Vers

Anbefalinger Larsens Serveringsteater

”Hej Niels. Larsens Serveringsteater var FULDKOMMENT FANTASTISKE – hold da op en fest vi havde, da de først havde fyret op under os.

Bare det at observere alle gæsterne i starten, var alle pengene værd. Der blev hvisket til sidemanden, tabt et par underkæber og tydelig forargelse og rysten på hovedet blandt mange. Dette forsatte indtil de fandt ud af, at det var sjov og ballade!

De var bare så sjove og gode, og jeg har fået så mange positive tilbagemeldinger fra kolleger.

1000 tak for hjælpen – jeg vender tilbage en anden gang."

JETTE VINSLØV, SEKRETÆR

CHRISTIANSEN & ESSENBÆK A/S

”Alle syntes, at Larsens Serveringsteater var så sjove, og de var alle noget overraskede over, hvor lang tid der egentlig gik, før de fandt ud af, at det var underholdningen. Et meget stort 13-tal til dem. De var virkelig gode!”

BETINA HOLM, SALGSCHEF

DEN BLÅ AVIS

”Larsens Serveringsteater er utrolig humoristiske. De mestrer kunsten at gå lige til grænsen uden at overtræde den.”

P.M.K. LARSEN, TEAMLEADER

NOVO NORDISK

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.