Larsens Serveringsteater
Larsens Serveringsteater

Entertainer, Prisklasse 1

Larsens Serveringsteater
Larsens Serveringsteater

Entertainer, Prisklasse 1

Larsens Serveringsteater
Anbefalinger Larsens Serveringsteater
Anbefalinger Larsens Serveringsteater

”Hej Niels. Larsens Serveringsteater var FULDKOMMENT FANTASTISKE – hold da op en fest vi havde, da de først havde fyret op under os.

Bare det at observere alle gæsterne i starten, var alle pengene værd. Der blev hvisket til sidemanden, tabt et par underkæber og tydelig forargelse og rysten på hovedet blandt mange. Dette forsatte indtil de fandt ud af, at det var sjov og ballade!

De var bare så sjove og gode, og jeg har fået så mange positive tilbagemeldinger fra kolleger.

1000 tak for hjælpen – jeg vender tilbage en anden gang

Christiansen & Essenbæk A/S

Jette Vinsløv, sekretær

”Alle syntes, at Larsens Serveringsteater var så sjove, og de var alle noget overraskede over, hvor lang tid der egentlig gik, før de fandt ud af, at det var underholdningen. Et meget stort 13-tal til dem. De var virkelig gode!”

Den Blå Avis

Betina Holm, Salgschef

”Larsens Serveringsteater er utrolig humoristiske. De mestrer kunsten at gå lige til grænsen uden at overtræde den.”

Novo Nordisk

P.M.K. Larsen, Teamleader

Luk vindue
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Entertainer / Larsens Serveringsteater

Larsens Serveringsteater

Entertainer, Prisklasse 1

Du kender Larsens Serveringsteater fra

Larsens Serveringsteater er professionel og gennemført underholdning, og man forstår fuldstændig, hvorfor de igennem 20 år har været Danmarks førende serveringsteater.
Larsens Serveringsteater blev startet af Allan Larsen og har mere end 20 års erfaring. Truppen består i dag af 12 professionelle skuespillere. Skuespillerne optræder altid som troværdige karakterer og er aldrig iført afslørende parykker eller falske tænder, der fra start vil afsløre alt. Overraskelsesmomentet er nemlig i højsædet for Larsens Serveringsteater.

Du skal booke Larsens Serveringsteater fordi

Truppen tilbyder en række forskellige karakterer, der spænder afsindig bredt. De skøre tjenere er et sikkert hit, der med garanti får latteren til at flyde i ethvert selskab, men derudover kan I også få besøg af fup-fotografen, den nye chef eller medarbejder, den pinlige gæst til familiefesten eller hvad I ellers måtte ønske. Larsens Serveringsteater er nemlig parate til at opbygge nye karakterer efter lige netop jeres ønsker, og kun fantasien sætter grænser.
Nogle af skuespillerne mestrer derudover forskellige instrumenter og kan derfor også bidrage med musikalske indslag i forbindelse med underholdningen.

Book Larsens Serveringsteater

Book Larsens Serveringsteater direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Larsens Serveringsteater

Larsens Serveringsteater underholder derudover med det, de kalder ”faglig komik”, hvor de tilbyder falske foredrag eller konsulenter. Her optræder skuespillerne med en tilsyneladende stor faglig ekspertise og tager deltagerne med på en følelsesmæssig rutsjebanetur i takt med, at de går fra anerkendende nik til løftede øjenbryn, stille undren og pinlig tavshed for til sidst at kulminere i en høj, forløsende latter.

Larsens Serveringsteater leverer skræddersyet underholdning til både private fester som bryllupper, fødselsdage og konfirmationer og til virksomhedsarrangementer som julefrokoster, kickoff-arrangementer og sommerfester, men står I over for en konference eller et event, er de også et perfekt indslag. Intet er nemlig for stort eller for småt for truppen, der kan møde med alt fra 1 til 12 mand. Larsens Serveringsteater har underholdt selskaber i forskellig størrelse – lige fra 8 til 2000 deltagere, og de kan med sikkerhed også underholde jer.

Med Larsens Serveringsteater er der tale om en topprofessionel og gennemført underholdning, der med garanti får gang i lattermusklerne i ethvert selskab.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...