Lasse Rimmer

Lasse Rimmer

Lasse Rimmer

Lasse Rimmer

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Knivskarp komik

Lasse Rimmer har prøvet det meste. Karrieren startede på stand up-scenen, og han har i sin tid som komiker prøvet kræfter med alt fra one-man shows som ”Nævenyttig”, ”Komiker” og ”Selvtilfreds” til Casper og Mandrilaftalen, Stand-up.dk og Live fra Bremen. Karrieren begyndte godt nok inden for stand up, men den har ført ham langt videre, og han har derudover været skuespiller i filmen ”Fri os fra det onde” og fungeret som radiostemme i Morgenhyrderne på Radio 100FM. I dag er Lasse Rimmer en af de mest alsidige tv-værter og komikere i Danmark.

Lasse Rimmer er uden tvivl et af de hurtigste og skarpeste hoveder inden for dansk stand up, og han er en vanvittigt underholdende komiker.

Observationens mester med en knivskarp hjerne

Lasse Rimmer har en IQ ud over det sædvanelige. Hans viden spænder bredt om alt mellem himmel og jord, og han kan derfor også finde på at tale om hvad som helst. Hans intelligente væsen er en af hans markante forcer, og han evner som ganske få at formidle emner af stor kompleksitet, så man ikke blot forstår dem, men også griner af dem. Lasse er observationens mester og hans iagttagelsesevne sammen den knivskarpe hjerne gør hans materiale genkendeligt, vedkommende og vanvittigt morsomt.

Hans materiale træner både hjerneceller og mavemuskler, og anmeldere har da også beskrevet ham som ”bedre og skarpere end de fleste kolleger”, ”helt ustyrligt morsom” med ”unik timing” og materiale i en ”mesterlig klasse” og ”imponerende sikker i sin ordbehandling”.

En improvisationens mester

Lasse afkoder lynhurtigt den situation, han optræder i og det publikum, han står over for og bruger den viden som udgangspunkt for sine jokes. Han er nemlig en improvisationens mester. Det gør ham også til et sikkert valg til dit arrangement, hvor han kan bookes som både stand up-komiker og konferencier.

Book

Book Lasse Rimmer

Book Lasse Rimmer direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Lasse Rimmer

Lasse Rimmer debuterede som standupkomiker 15. juni 1993 på Café Din’s i København. Han deltog i DM i Stand-Up samme sted i oktober samme år. Han kvalificerede sig til finalen uden dog at blive placeret i top tre. Han medvirkede for første gang i Talegaver til Børn i 1994. I 2002 var han vært på samme show i jubilæumsårene 2002 med Lars Hjortshøj, og i 2007 med Carsten Bang..

I februar til april 2003 var Lasse Rimmer og Mikael Wulff initiativtager til standupshowet Fem på flugt en landsdækkende turné afrundet af en række optrædender i Cirkusbygningen i København. Ud over Wulff og Rimmer medvirkede Carsten Bang, Omar Marzouk og Sebastian Dorset. Sidstnævnte som showets vært. Rimmer blev to gange afløst af Thomas Wivel. En dvd-udgivelse af Fem På Flugt solgte senere guld.

Anmelderrost comedy

I 2014 havde Lasse Rimmer premiere på sit comedyshow ”Selvtilfreds”, der fik store roser af landets anmeldere. Det samme var tilfældet ved hans one-man show fra 2012: “KOMIKER”. Blandt andet Nordjyske Stiftstidende gav fem stjerner og supplerede med “Hylende morsomt”. Fyens Stiftstidende skrev “Formidabel timing, lysende begavelse. Fabelagtigt”. Herning Folkeblad fandt det “Så sjovt, at det indimellem trak tårer i øjenkrogene”.

Utallige TV-succeser

Lasse Rimmer er desuden kendt fra diverse TV-successer. Han har bl.a. startet sin karriere som en af de faste besætningsmedlemmer i Casper Christensens ”Mandrilaftalen”. Her udødeliggjorde han figurer som Wesley Snipes og Svenne O’Lotta. Inden for de senere år har Lasse brilleret som veloplagt morgenhyrde på Radio 100 FM. Også som vært på TV2’s ”Er du rigtig klog?”. Den sjove nyhedsoplæser i TV2s “Live fra Bremen” samt som vært i TV-talkshowet “Den Blinde Vinkel”. Lasse Rimmer har også kunnet opleves som den ene hovedrolle, Johannes, i Ole Bornedals spændingsfilm “Fri os fra det onde”.

En mand med mange projekter

Du kender ham sikkert som den underholdende holdkaptajn på TV2’s ugentlige fredagsprogram ”Klipfiskerne". Uge efter uge har han gættet videoklip med sine holdkammerater. Senest har han også sat projektet ”Lytbare Podcasts” i gang. Han har også turneret med sit show ”KÆPHESTE” i 2016. Lasse Rimmers tidligere shows er nemlig alle blevet taget aldeles godt imod, mens hans kvikke observationer blev rost.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Forespørg på Lasse Rimmer

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Anbefalinger Lasse Rimmer

"Så er årets brag af en fest veloverstået og jeg vil sige tusind tak for jeres store indsats, for at gøre denne fest ekstra speciel.

Alt forløb helt efter planen og det var en stor stor succes.

Lasse Rimmer leverede varen og vi lå flade af grin - han var bare i hopla.

Så vi kan kun give dem vore varmeste anbefalinger."

HENRIETTE TØNNESEN

KVADRAT A/S