Lasse Rimmer

Lasse Rimmer

Lasse Rimmer

Lasse Rimmer

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

podcast-mic

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Lasse Rimmer fordi

Lasse Rimmer har prøvet det meste. Karrieren startede på stand up-scenen, og han har i sin tid som komiker prøvet kræfter med alt fra one-man shows som ”Nævenyttig”, ”Komiker” og ”Selvtilfreds” til Casper og Mandrilaftalen, Stand-up.dk og Live fra Bremen. Karrieren begyndte godt nok inden for stand up, men den har ført ham langt videre, og han har derudover været skuespiller i filmen ”Fri os fra det onde” og fungeret som radiostemme i Morgenhyrderne på Radio 100FM. I dag er Lasse Rimmer en af de mest alsidige tv-værter og komikere i Danmark.

Lasse Rimmer er uden tvivl et af de hurtigste og skarpeste hoveder inden for dansk stand up, og han er en vanvittigt underholdende komiker.

Lasse Rimmer har en IQ ud over det sædvanelige. Hans viden spænder bredt om alt mellem himmel og jord, og han kan derfor også finde på at tale om hvad som helst. Hans intelligente væsen er en af hans markante forcer, og han evner som ganske få at formidle emner af stor kompleksitet, så man ikke blot forstår dem, men også griner af dem. Lasse er observationens mester og hans iagttagelsesevne sammen den knivskarpe hjerne gør hans materiale genkendeligt, vedkommende og vanvittigt morsomt.

Hans materiale træner både hjerneceller og mavemuskler, og anmeldere har da også beskrevet ham som ”bedre og skarpere end de fleste kolleger”, ”helt ustyrligt morsom” med ”unik timing” og materiale i en ”mesterlig klasse” og ”imponerende sikker i sin ordbehandling”.

Lasse afkoder lynhurtigt den situation, han optræder i og det publikum, han står over for og bruger den viden som udgangspunkt for sine jokes. Han er nemlig en improvisationens mester. Det gør ham også til et sikkert valg til dit arrangement, hvor han kan bookes som både stand up-komiker og konferencier.

Book

Book Lasse Rimmer

Book Lasse Rimmer direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Lasse Rimmer

Lasse Rimmer debuterede som standupkomiker 15. juni 1993 på Café Din’s i København og deltog i DM i Stand-Up samme sted i oktober samme år. Han kvalificerede sig til finalen uden dog at blive placeret i top tre. Han medvirkede for første gang i Talegaver til Børn i 1994 og var senere vært på samme show i jubilæumsårene 2002 med Lars Hjortshøj, og i 2007 med Carsten Bang.
I februar til april 2003 var Lasse Rimmer og Mikael Wulff initiativtager til standupshowet Fem på flugt en landsdækkende turné afrundet af en række optrædender i Cirkusbygningen i København. Ud over Wulff og Rimmer medvirkede Carsten Bang, Omar Marzouk og Sebastian Dorset. Sidstnævnte som showets vært. Rimmer blev to gange afløst af Thomas Wivel. En dvd-udgivelse af Fem På Flugt solgte senere guld.

I 2014 havde Lasse Rimmer premiere på sit comedyshow ”Selvtilfreds”, der fik store roser af landets anmeldere. Det samme var tilfældet ved hans one-man show fra 2012: “KOMIKER”, hvor blandt andet Nordjyske Stiftstidende gav fem stjerner og supplerede med “Hylende morsomt”, Fyens Stiftstidende skrev “Formidabel timing, lysende begavelse. Fabelagtigt” og Herning Folkeblad fandt det “Så sjovt, at det indimellem trak tårer i øjenkrogene”.

Lasse Rimmer er desuden kendt fra diverse TV-successer. Han har bl.a. startet sin karriere som en af de faste besætningsmedlemmer i Casper Christensens ”Mandrilaftalen”. Her udødeliggjorde han figurer som Wesley Snipes og Svenne O’Lotta. Inden for de senere år har Lasse brilleret som veloplagt morgenhyrde på Radio 100 FM, som vært på TV2’s ”Er du rigtig klog?”, som den sjove nyhedsoplæser i TV2s “Live fra Bremen” samt som vært i TV-talkshowet “Den Blinde Vinkel”, også på TV2. Lasse Rimmer har også kunnet opleves som den ene hovedrolle, Johannes, i Ole Bornedals spændingsfilm “Fri os fra det onde”.

Du kender ham sikkert som den underholdende holdkaptajn på TV2’s ugentlige fredagsprogram ”Klipfiskerne,” hvor han uge efter uge har gættet videoklip med sine holdkammerater. Senest har han også sat projektet ”Lytbare Podcasts” i gang samt turneret med sit show ”KÆPHESTE” i 2016 – og dét er værd at glæde sig til! Lasse Rimmers tidligere shows er nemlig alle blevet taget aldeles godt imod, mens hans kvikke observationer blev rost.

Kontakt

Niels Winther

Er du klar til at komme igang? Gør som andre - ring eller mail mig direkte for professionel vejledning.

Send en uforpligtende forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Lignende artister

Linda P

Mads Keiser

Peter Kær

Simon Talbot

Michael Schøt

,

Natasja Crone

Thomas Hartmann

Anders Fjelsted

Anbefalinger Lasse Rimmer

"Så er årets brag af en fest veloverstået og jeg vil sige tusind tak for jeres store indsats, for at gøre denne fest ekstra speciel.

Alt forløb helt efter planen og det var en stor stor succes.

Lasse Rimmer leverede varen og vi lå flade af grin - han var bare i hopla.

Så vi kan kun give dem vore varmeste anbefalinger."

HENRIETTE TØNNESEN

KVADRAT A/S