DJ Le Gammeltoft
DJ Le Gammeltoft

Le Gammeltoft

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Awards
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Le Gammeltoft fordi

Le Gammeltoft er uden tvivl en af de bedste kvindelige DJs i Danmark.

Le Gammeltoft er i dag en uhyre populær DJ. Hun har en formidabel fornemmelse for musikken, og hun er en fornøjelse at se optræde.
Musikalsk er det kendetegnende for Le, at lyden er tilbagelænet i forhold til rendyrket techno, og at vokalerne fylder mere end i den klassiske housemusik. Hun bevæger sig primært inden for genrene deep house, tech house, techno, nu-disco, indie, alternative, minimal house, disco, italo disco, folk, balearic & electronica, men Le er også kvinden, der byder på klassikere og de helt store hits pakket ind i en overraskende og underholdende omgang electro, rock, 80s glam, pop og indie.

Le er en ganske særlig oplevelse og noget af det bedste, der findes.

Awards

Le Gammeltofts tidligere anerkendelser

– Årets Radioprogram: Unga Bunga, Zulu Awards 2010
– Achievement Prisen, Club Awards 2010
– Årets Danske Upfront DeeJay, 2010

Book

Book Le Gammeltoft

Book Le Gammeltoft direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Le Gammeltoft

Selvom Le Gammeltoft er en kvinde med mange jern i ilden og mange talenter kredser hendes liv omkring musikken og udbredelsen af selv samme.
På CV’et kan hun skrive DJ, radiovært, iværksætter, bar- og pladeselskabsejer og radioejer. Le lever og ånder for musikken, og hun er konstant involveret i at opdage ny musik, og få udbredt den nye musik til alle, der har lyst til at lytte med.Hun udbreder musikken i sit arbejde som DJ, radiovært og pladeselskabs-ejer og gennem sin egen radiostation Heartbeats, samtidig med at hendes label, Sound of Copenhagen, støtter de nye navne fra undergrunden, og giver dem en mulighed for at komme frem.

Hun har også modtaget ’Achievement Prisen’ ved Club Awards sammen med dj og radiovært Kjeld Tolstrup. De modtog prisen for at udbrede club-musik til en bred skare af lyttere, for aldrig at gå på kompromis hverken med musikken, de spiller eller måden, de formidler den på, og fordi de to er en væsentlig årsag til, at club-scenen i dag er en egen kultur blandt unge.

SoundCloud: www.soundcloud.com/legammeltoft

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

,

DJ Morten Trøst

, ,

Thomas Madvig

,

Lars Bjarno

,

DJ Tommy Scott

, ,

Adam Duvå Hall

,

Morten Greven Thomsen

,

DJ Miguel

,

Dj Chriz

Anbefalinger Le Gammeltoft

”Jeg har netop holdt stor fest med deltagere I de fleste aldersgrupper, og Le gjorde aftenen til en rigtig fest – dansegulvet var fuldt fra start til slut! Super musikvalg og Le Gammeltoft er god til at fornemme stemningen og spillede derefter. Genialt mix af både nyt og gammelt.”

KRISTIAN V. MØRCH, CEO

ODFJELL