liga
liga

L.I.G.A

Du har ikke kunne undgå at høre deres fængende tekster og de vildt fede rytmer fra deres musik. L.I.G.A er en dansk musikgruppe, som leverer musik fra højeste niveau. Den fede vibe som gruppen skaber til deres koncerter smitter altid af på publikum og du er hermed garanteret den fedeste musiske oplevelse. L.I.G.A kan helt sikkert sparke gang i en fest.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær Mere
Beskrivelse

Du skal booke L.I.G.A fordi

L.I.G.A har måske sat rekord i at være på Danmarks længste turne med samme debutalbum. Efter deres debut blev de taget med storm, og det kan man godt forstå når man hører deres musik. L.I.G.A kan med deres musiske talenter altid sætte en kæmpe fest i gang. Deres numre er fyldt med god energi og bærer præg af meget dygtige musikere.

I 2013 udgav L.I.G.A debutsinglen ”Skylder dig ikk’ noget”, som året efter gav gruppen GAFFA-Prisen som Årets Nye Danske Navn. Siden blev det til albummet ”L.I.G.A”, der udover debutsingle bl.a. indeholder numre som ”Den første gang” og ”Julia”. L.I.G.A tog på Danmarks nok længste musikturné med samme album.

Book

Book L.I.G.A

Book L.I.G.A direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær Mere

Lær mere om L.I.G.A

Det hele startede med at L.I.G.As forsanger Nicky Russel og bandets tidligere rapper Feras Agwa, skrev deres egne sange og delte dem på YouTube. Dette skete uafhængigt af hinanden og en dag opdagede de to sangere hinandens musik. Herfra begyndte de at udveksle og dele deres musiske idéer med hinanden.

Hurtigt fandt de to drenge ud af at de havde den samme smag og herfra startede de et samarbejde. Der gik kun et par måneder før drengene havde fået lavet aftaler med producer og sangskriver Chief 1. Det var også en dag i studiet med Chief 1, at bandets trommeslager Ihan Haydar pludselig dukkede op. Hun ville gerne være trommeslager for drengene og her blev bandet L.I.G.A dannet.

Tilbage i 2015 forlod Feras Agwa gruppen og siden har de to tilbageværende medlemmer fortsat det musiske arbejde.

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.