Linda P

Linda P

Linda P

Prisklasse 4 | Stand-up

Linda P

Linda P

Prisklasse 4 | Stand-up

Prisklasse 4
Kontakt for pris pĂĄ artisten
For priser pĂĄ artister i prisklasse 4 bedes du kontakte bureauet.
Xcluzive artist pakke

pris fastsættes efter arrangment

Book et uforpligtende opkald, hvor vi sammen finder det perfekte Xcluzive setup til dig.

Linda P

Prisklasse 4 | Stand-up

Du kender Linda P fra

Du kender hende fra ”Det alt for store Linda P show”, ”Hvor fanden er Herning”, ”Piger på prøveløsladelse”, ”Anstalten”, de anmelderroste one-man shows ”Rommen er en tøjte”, ”Linda P og MIG”, Linda P’s Hovedpine og som vært for Zulu Awards. Hun har også prøvet kræfter med roller i film, teater samt musicals, og hun er kvinden bag albummet ”Just Divorced”, der med humoristiske ørehængere gik direkte ind som nummer 1 på iTunes og kæmpehittet “Du fanme pæn du er”, der blev en regulær landeplage.

Du skal book Linda P fordi

Linda P er Danmarks ukronede stand up-dronning, og hun er uden tvivl et af dansk comedys største kvindelige talenter.

Linda P giver de mandlige komikere kamp til stregen, og hun har for alvor fået cementeret sit navn som en af de helt store inden for dansk comedy. Hun er blevet honoreret med prisen som årets komiker ved Zulu Comedy Galla og har på få år opbygget en enorm fanskare med over 300.000 følgere på Facebook.
Hendes barske og tørre humor har lagt både anmeldere og publikum ned, og der er ingen tvivl om, at hun er uhyre populær.

Linda P har optrĂĄdt med

– Normal
– Alle Elsker Kærlighed
– Linda P’s Hovedpine
– Tjener For To
– Den Eneste Ene
– Linda P og Mig

Book Linda P

Book Linda P direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Linda P

Linda P er den rapkæftede pige fra Sydhavnen, der med sin barske attitude og tørre humor ikke er bange for at sige sin mening. Og heldigvis, for når hun åbner munden er det utrolig underholdende. Linda gør sig nemlig nogle anerledes iagttagelser og hendes betragtninger over mænd og kvinder, børn, parforhold og livet i Sydhavnen er hamrende morsomt. Linda er en utrolig performer med knivskarpe jokes og en uforlignelig timing.

Linda P er i dag en af de mest efterspurgte kvinder inden for underholdningsbranchen, og det er ikke uden grund. Hun er en af de mest erfarne komikere og betragtes af mange som en af de allerbedste kvindelige komikere. Hun er hamrende dygtig, professionel og hendes store popularitet gør hende til et sikkert hit.

Hjemmeside: www.linda-p.dk
Facebook: www.facebook.com/lindap.komiker

Forespørg Artist

Ring +45 7021 7025 for rådgivning. Det koster ikke noget at spørge.

FĂĄ top 3 artist liste
ved tilmelding accepterer du at modtage vores nyhedsbreve
Dong Energy logo
Coca Cola logo
IBM logo
Vi hjælper dagligt vores kunder med at løse deres problemer og finde det perfekte setup til festen.

Lær hvordan ⟶