linda p

Linda P

linda p

Linda P

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

podcast-mic

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

  • Beskrivelse
  • Shows
  • Book
  • Karrieren
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Linda P fordi

Du kender hende fra 'Det alt for store Linda P show', 'Hvor fanden er Herning', 'Piger på prøveløsladelse', ”Anstalten”, de anmelderroste one-man shows 'Rommen er en tøjte', 'Linda P og MIG', 'Linda P’s Hovedpine' og som vært for Zulu Awards. Hun har også prøvet kræfter med roller i film, teater samt musicals, og hun er kvinden bag albummet 'Just Divorced', der med humoristiske ørehængere gik direkte ind som nummer 1 på iTunes og kæmpehittet “Du fanme pæn du er”, der blev en regulær landeplage.

Linda P er Danmarks ukronede stand up-dronning, og hun er uden tvivl et af dansk comedys største kvindelige talenter.

Linda P er den rapkæftede pige fra Sydhavnen, der med sin barske attitude og tørre humor ikke er bange for at sige sin mening. Og heldigvis, for når hun åbner munden er det utrolig underholdende. Linda gør sig nemlig nogle anerledes iagttagelser og hendes betragtninger over mænd og kvinder, børn, parforhold og livet i Sydhavnen er hamrende morsomt. Linda er en utrolig performer med knivskarpe jokes og en uforlignelig timing.

Hun giver de mandlige komikere kamp til stregen, og hun har for alvor fået cementeret sit navn som en af de helt store inden for dansk comedy. Hun er blevet honoreret med prisen som årets komiker ved Zulu Comedy Galla og har på få år opbygget en enorm fanskare med over 300.000 følgere på Facebook.
Hendes barske og tørre humor har lagt både anmeldere og publikum ned, og der er ingen tvivl om, at hun er uhyre populær.

Shows

Linda P har optrådt med

– Normal
– Alle Elsker Kærlighed
– Linda P’s Hovedpine
– Tjener For To
– Den Eneste Ene
– Linda P og Mig

Book

Book Linda P

Book Linda P direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Karrieren

Linda P og stand-up karrieren

I oktober 2011 havde Linda premiere på sit længe ventede one-woman show “Linda P og MIG”, der i Politiken blev belønnet med fire hjerter, med fem stjerner i Herning Folkeblad samt med fire stjerner i både Berlingske og Jyllands Posten med ord som “mere end almindeligt morsom” og “mesterligt gennemført” med på vejen. Linda gik direkte fra “Linda P og mig” til en rolle i musicalen “Den eneste Ene”, der blot understreger spændevidden i hendes kunstneriske udtryk. Det samme var grunden til, at hun året før blev nomineret som ”Årets Komiker” ved Zulu Comedy Galla 2010.

Hun startede sin stand-up karriere ved at blive nummer 2 ved “DM I Stand-up 2004″ og året efter denne fornemme comedy-entre, arbejdede hun på ”The Voice”, hvor hun lavede sketches til radioen. Siden har Linda været en efterspurgt kvinde inden for underholdningsbranchen. Efter radioen tog Linda springet over til TV, hvor hun spillede den ene halvdel af Winnie og Karina i satireserien ”Piger på prøveløsladelse” på DR1 i 2006. Programmet blev senere flyttet over på DR2 under titlen ”Flemmings helte deluxe”.

Linda medvirkede senere i satireprogrammet ”Wulffs Magasin” på DR2, hvor hendes rolle som ”Christel/Krystal” var et kæmpe hit hos seerne. Lindas komiske talent førte også til samspil med Mick Øgendahl i serien “Hvor fanden er Herning?”, der kørte på TV2ZULU i 2009 og i 2011 til “Anstalten” ligeledes på TV 2 ZULU, igen med Mick Øgendahl og denne gang også Hella Joof.

Teaterscenen har også taget hende til sig med Nørrebro Teaters opsætninger af ”Biblen” i selskab med Rune Klan og Jonatan Spang, “Rommen er en tøjte”, “Linda P. på bjerget” med Ulf Pilgaard og senest musicalen “Den eneste Ene”.

Lær mere

Lær meget mere om Linda P

Linda P. har være tour-aktuel i 2014 med showet ”Linda P’s Hovedpine” og kunne i samme periode desuden opleves på Kanal 5 i programmet ”Fra Sydhavn til West Coast” med Christina Sederqvist.

I 2015 har hun bestemt ikke spildt tiden. Udover at være vært på det populære TV 2 ZULU-program ”Det alt for store Linda P-show” er Linda P. også udkommet med sit første album ”Just Divorced”. Linda har før haft held med musikken – sidst da hun til Zulu Comedy Galla 2012 optrådte med singlen ”Du’ fan’me pæn, du er”, der nåede helt op som #2 på Tracklisten i den efterfølgende tid.

Linda P er i dag en af de mest efterspurgte kvinder inden for underholdningsbranchen, og det er ikke uden grund. Hun er en af de mest erfarne komikere og betragtes af mange som en af de allerbedste kvindelige komikere. Hun er hamrende dygtig, professionel og hendes store popularitet gør hende til et sikkert hit.

Kan bookes som:

Kontakt

Niels Winther

Er du klar til at komme igang? Gør som andre - ring eller mail mig direkte for professionel vejledning.

Send en uforpligtende forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Lignende artister

Brian Mørk

Torben Chris

Anders Fjelsted

Michael Schøt

Martin Høgsted

Mads Brynnum

,

Magnus Millang

Geo og en guitar