Louise Norbye

Louise Norby

Louise Norbye

Louise Norby

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Mageløs vokal

Louise Norby kommer helt ind under huden på publikum. Hendes sang og musik kan virkelig mærkes, og det er altid en særlig oplevelse at se hende optræde. Nu kan du booke den gudeskønne sangerinde til eksklusive dinnerarrangementer, receptioner, firmafester og andre events, hvor der ønskes musikalsk topkvalitet.

Derudover har hun bl.a. indsunget kor for The Sandmen, Alberte Winding, One Two, Danseorkestret, Sanne Salomonsen, Sko/Torp, D-A-D, og Thomas Helmig.

Talentet løber i familien

Hun er datter af lied-komponisten Erik Norby og kongelig operasangerinde Solveig Lumholt. Louise fik derfor musikken ind med modermælken, og en tidlig introduktion til jazz og klassisk musik har spillet en stor rolle i hendes tilgang til musik. Hendes søster er ingen ringere end Cæcilie Norby fra OneTwo, og man må virkelig sige, at Louise er ud af en musikerfamilie. Det er noget, der både mærkes og ikke mindst høres.

Book

Book Louise Norby

Book Louise Norby direkte ved Xcluzive Entertainment nu. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Louise Norby

Hun udgav sit debutalbum, Stranger in a Strange Land, under navnet Lois i 1998. Hun har medvirket som sanger og skuespiller i fire meget anmelderroste teaterstykker – bl.a. Mr. NiceGuy og Nøddeknækkeren, og hun har derudover haft et stort hit med ”Speechless” i England. Det er også Norby, der lægger stemme til den danske version af "A Whole New World" fra filmen Aladdin.

Hun kan bookes med Ole Kibsgaard og band, eller blot med en pianist.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Louise Norby

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...