Louise Norbye
Louise Norbye

Louise Norbye

Louise Norbye er datter af lied-komponisten Erik Norbye og kongelig operasangerinde Solveig Lumholt. Louise fik derfor musikken ind med modermælken, og en tidlig introduktion til jazz og klassisk musik har spillet en stor rolle i hendes tilgang til musik. Louises søster er ingen ringere end Cæcilie Nobye fra OneTwo, og man må virkelig sige, at Louise er ud af en musikerfamilie. Det er noget, der både mærkes og ikke mindst høres.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Louise Norbye fordi

Som sangerinde kommer Louise helt ind under huden på publikum. Hendes sang og musik kan virkelig mærkes, og det er altid en særlig oplevelse af se Louise optræde

Nu kan du booke den gudeskønne sangerinde Louise Norbye til eksklusive dinner arrangementer, receptioner, firmafester og andre events, hvor der ønskes musikalsk topkvalitet.

Book

Book Louise Norbye

Book Louise Norbye direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Louise Norbye

Louise Norbye har medvirket som sanger og skuespiller i fire meget anmelderroste teaterstykker – bl.a. Mr. NiceGuy og Nøddeknækkeren, og hun har derudover haft et stort hit med ”Speechless” i England.

Louise Norbye kan bookes med Ole Kibsgaard og band, eller blot med en pianist.

Lignende artister

Bobo Moreno, Bo Stief og Ole Kock Hansen

Kim og Anja

Steffen Brandt

Jeanette Frederiksen

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.