Verdensberømte band Lukas Graham

Lukas Graham Booking

Verdensberømte band Lukas Graham

Lukas Graham Booking

  • Beskrivelse
  • Hits
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Lukas Graham her

Bandet Lukas Graham har taget ind- og udland med storm og skrevet dansk pophistorie. De er en international succeshistorie uden lige, og bandet har skrevet dansk pophistorie. Hittet ”7 Years” fra andet album har opnået en femteplads på den amerikanske BillBoard Hot 100. Det er første gang i nyere tid, at en dansk single bevæger ind i Top 5 i USA. Singlen blev et regulært verdenshit, der på overbevisende vis indtog 1. pladsen i blandt andet Sverige, Holland, New Zealand, Irland, Storbritannien, Australien og Belgien.

Ghettopop

Bandet beskriver selv deres musikalske univers som ’Ghettopop’, der blander elementer fra pop, funk, hiphop og soul. Det der er kendetegnende for bandet, er den autenticitet, de optræder med, det musikalske univers med smukke tekster, der ikke er bange for at tage fat på tilværelsens helt store og svære spørgsmål og Lukas Grahams imponerende stemme. Hans vokal har en teknik, styrke og oprigtighed, der rammer alle blandt publikum.

Lukas Graham er en verdensstjerne, og bandet er perfekt, hvis I ønsker en aften i musikalsk særklasse. Der er ingen, der kan det, han kan.

Hits

Lukas Grahams populære hits

– 7 Years
– Drunk In The Morning
– Ordinary Things
– Better Than Yourself
– Mama Said

Book

Book Lukas Graham

Book Lukas Graham direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Lukas Graham

Lukas Graham har gjort kometkarrieren inden for musikbranchen. Siden bandet, der er opkaldt efter forsangeren, udgav deres selvbetitlede debutalbum i 2012, er de stormet frem. Debutalbummet indeholdt kæmpehits som “Drunk In The Morning”, “Ordinary Things” og “Better Than Yourself (Criminal Mind pt. 2)” og strøg direkte ind på toppen af samtlige hitlister, vandt et hav af priser, og albummet solgte fire gange platin i Danmark.

Stribevis af succeser

Andet album med hits som “Strip No More”, “What Happened To Perfect” og “You’re Not There” fortsatte i samme succesfulde spor og gik direkte ind på den danske førsteplads og beholdt placeringen der 15 uger i træk.

Derfor skal du booke Lukas Graham hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Lukas Graham

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Kundeoplevelser

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision