Luxus
Luxus

Luxus

Luxus er en dynamisk og nærværende trio i forrygende form og spiller bl.a. til firmafester, receptioner, cafeer, bryllupper, og andre private arrangementer. Trioen gør sig godt ved alle slags fester, stor som lille, og da opsætning er meget fleksibel kan de altid tilpasse sig til pladsen og lydniveauet, så jeres behov bliver imødekommet.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
Beskrivelse

Du skal booke Luxus fordi

Deres repertoire spænder bredt og Luxus byder på musik fra de glade 60’ere og helt frem til nutidens hits fra Medina og Seebach.

Når de tre kompetente herre fra bandet går på scenen, er du sikker på at give dig selv og dine gæster en medrivende stemning, som med sikkerhed løfter arrangementet til nye højder. Med denne trio får du en hyggelig atmosfære, spilleglæde, musikalsk overskud til nærvær, og ikke mindst en trio som holder en fest med jer og ikke for jer.

Book

Book Luxus

Book bandet direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.