Luxus
Luxus

Band, Bryllupsband, Firmafest band, Prisklasse 1

Luxus
Luxus

Band, Bryllupsband, Firmafest band, Prisklasse 1

Luxus
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Band / Luxus

Luxus

Band, Bryllupsband, Firmafest band, Prisklasse 1

Du skal booke Luxus fordi

Luxus er en dynamisk og nærværende trio i forrygende form og spiller bl.a. til firmafester, receptioner, cafeer, bryllupper, og andre private arrangementer. Trioen gør sig godt ved alle slags fester, stor som lille, og da opsætning er meget fleksibel kan de altid tilpasse sig til pladsen og lydniveauet, så jeres behov bliver imødekommet.

Deres repertoire spænder bredt og Luxus byder på musik fra de glade 60’ere og helt frem til nutidens hits fra Medina og Seebach.

Når de tre kompetente herre fra Luxus går på scenen, er du sikker på at give dig selv og dine gæster en medrivende stemning, som med sikkerhed løfter arrangementet til nye højder. Med denne trio får du en hyggelig atmosfære, spilleglæde, musikalsk overskud til nærvær, og ikke mindst en trio som holder en fest med jer og ikke for jer.

Book Luxus

Book Luxus direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

 

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...