Mads Brynnum
Mads Brynnum

Prisklasse 1, Stand-up

Mads Brynnum
Mads Brynnum

Prisklasse 1, Stand-up

Mads Brynnum
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Stand-up / Mads Brynnum

Mads Brynnum

Prisklasse 1, Stand-up

Du kender Mads Brynnum fra

Mads Brynnum debuterede på Kulkafeen i 2002 og har siden stået på et hav af danske stand up-scener og optrådt til blandt andet DM i stand up, hvor han løb med førstepladsen og Comedy Fight Club, hvor han også opnåede en finaleplads. Derudover har han være tekstforfatter på Morgenhyrderne på Radio 100FM, vært på Vågn Op! med The Voice, skrevet tegnefilm og børnehistorier, undervist i drama og meget andet.

Du skal booke Mads Brynnum fordi

Mads Brynnum har en lun, underspillet og underfundig humor. Hans nørdede udseende og nørdede tilgang til tilværelsen er blevet hans særegne kendetegn, og han mestrer det til perfektion.
På scenen kan Mads finde på at snakke om lidt af hvert. Han er ikke bange for at tage fat i alvorlige emner som politik og terror eller tilsyneladende tørre emner som overskæg, shorts og julesange. Han tager fat i alt. Også de ting du ikke vidste var sjove.

Book Mads Brynnum

Book Mads Brynnum direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Mads Brynnum

Mads Brynnum beskriver sig selv som komiker, tekstforfatter, spildesigner, købekageelsker, gymnasielærer og professionel nørd. Han er en alsidige herre med mange talenter.

Virksomhedsarrangementer er Mads’ spidskompetence, og han har stor erfaring med at underholde virksomheder. Han har optrådt for blandt andre 3F, TDC, Novo Nordisk, tropperne i Afghanistan, DJØF, Dansk Energi, SAS, Føtex, VK-regeringen og mange andre.

Mads Brynnum tilbyder altid at arbejde med sit materiale, så det passer til lige netop jeres arrangement, og han kan bookes til at optræde med stand up på både dansk og engelsk. Han er derfor ideel til firmafesten – hvad end det er danske eller internationale medarbejdere og/eller kunder, der skal underholdes.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...