Mads Christensen
Mads Christensen

Mads Christensen

Mads Christensen har skabt det populære og provokerende alter ego Den Store Blærerøv. Blærerøven er manden med store armbevægelser og udtalelser som ”En øl smager bare bedre, når den bliver åbnet med et ægte Rolex-ur”. Han er en Blærerøv med stort B, og når man ser ham køre rundt i sin Porsche med lækkert tøj, to Rolex-armbåndsure på håndleddene og et blændende tandpastasmil, så er man ikke i tvivl om, at han mener hvert et ord 100%.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Mads Christensen fordi

Det er så udansk, som det kan blive, når man er i selskab med Blærerøven, og Mads Christensen bruger sit alter ego til at udfordre folk, og netop som den provokerende og politisk ukorrekte blærerøv får han altid sit publikum op af stolene.

Mads Christensen har en lang og alsidig karriere bag sig som blandt andet officer ved den Kongelige Livgarde og tidligere barchef på cafe Victor. Han har været moderedaktør på livsstil-magasinet Euroman og stil-guide på TV2-programmet BAZAR. Han er forfatter til livsstilsbøgerne ’Den Store Blærerøv’, ’Blærerøvens Guide til Moderne Etiquette’, ’SEX – Hvor svært Kan Det Være?’, ’Blærerøv og Bjerrehuus’ og ’Blærerøven Vender Tilbage’, og han er en efterspurgt entertainer, konferencier og foredragsholder.

Book

Book Mads Christensen

Book Mads Christensen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Mads Christensen

Uanset hvad man mener om ham, er det altid interessant og underholdende at lytte til blærerøvens livsfilosofi. Han er en formidabel entertainer, der med garanti leverer en anderledes og uforglemmelig oplevelse.

Mads Christensen kan også bookes som foredragsholder. Her snakker han om selviscenesættelse, evnen til at afkode omverdenens signaler og forståelsen for, at de ting vi omgiver os med har stor betydning for såvel vores selvopfattelse som den måde, hvorpå vores omverden “læser” os. Han træder ind i rollen som Den Store Blærerøv og gennemgår de mekanismer, der er afgørende for, hvordan vi opfattes som personer i både sociale og faglige situationer.

Med Mads ved roret får I med garanti et vanvittigt underholdende og udfordrende foredrag eller en provokerende peptalk.
Så skal I bruge en underholdende konferencier, en inspirerende foredragsholder eller en entertainer i verdensklasse, så kan vi garantere, at I får en forrygende aften i selskab med Mads Christensen.

Lignende artister

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.