Mads Christensen

Mads Christensen

Mads Christensen

Mads Christensen

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Du skal booke Mads Christensen fordi

Mads Christensen står bag det populære og provokerende alter ego "Den Store Blærerøv". Blærerøven er manden med store armbevægelser og udtalelser som ”En øl smager bare bedre, når den bliver åbnet med et ægte Rolex-ur”. Han er en Blærerøv med stort B, og når man ser ham køre rundt i sin Porsche med lækkert tøj, to Rolex-armbåndsure på håndleddene og et blændende tandpastasmil, så er man ikke i tvivl om, at han mener hvert et ord 100%.

Så udansk, som det kan blive

Det er så udansk, som det kan blive, når man er i selskab med Blærerøven. Han bruger sit alter ego til at udfordre folk. Netop som den provokerende og politisk ukorrekte får han altid sit publikum op af stolene.

Mads Christensen har en lang og alsidig karriere bag sig som blandt andet officer ved den Kongelige Livgarde og tidligere barchef på cafe Victor. Han har været moderedaktør på livsstil-magasinet Euroman og stil-guide på TV2-programmet BAZAR. Han er forfatter til livsstilsbøgerne ’Den Store Blærerøv’, ’Blærerøvens Guide til Moderne Etiquette’, ’SEX – Hvor svært Kan Det Være?’, ’Blærerøv og Bjerrehuus’ og ’Blærerøven Vender Tilbage’, og han er en efterspurgt entertainer, konferencier og foredragsholder.

Book

Book Mads Christensen

Book Mads Christensen direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Mads Christensen

Uanset hvad man mener om ham, er det altid interessant og underholdende at lytte til Blærerøvens livsfilosofi. Han er en formidabel entertainer, der med garanti leverer en anderledes og uforglemmelig oplevelse.

Oplev foredrag

Mads Christensen kan også bookes som foredragsholder. Her snakker han om selviscenesættelse, evnen til at afkode omverdenens signaler og forståelsen for, at de ting vi omgiver os med har stor betydning for såvel vores selvopfattelse som den måde, hvorpå vores omverden “læser” os. Han træder ind i rollen som Den Store Blærerøv og gennemgår de mekanismer, der er afgørende for, hvordan vi opfattes som personer i både sociale og faglige situationer.

Med Mads ved roret får I med garanti et vanvittigt underholdende og udfordrende foredrag eller en provokerende peptalk.
Så skal I bruge en underholdende konferencier, en inspirerende foredragsholder eller en entertainer i verdensklasse, så kan vi garantere, at I får en forrygende aften i selskab med Mads Christensen.

Kan bookes som:

Forespørg på Mads Christensen

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Kundeoplevelser

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket