Mads Keiser
Mads Keiser

Mads Keiser

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Mads Keiser fordi

Mads Keiser er den perfekte blanding af stand up og videnskab.

Mads er en af de bedst uddannede underholdere i landet, og det afspejler sig i hans repertoire. Mads taler nemlig om alt fra Darwins evolutionsteori og Freuds faser til hverdagens glade vanvid som kønshormoner, kvinders girafsprog og den larmende og uhæmmede popcorns-guffen i landet biografer. Ja, med Mads kommer man vidt omkring. Det er dog altid underholdende.

Han er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole, har læst på journalisthøjskolen og har en Master i Oplevelsesledelse. I dag kan han kalde sig både tv-vært, tekstforfatter, foredragsholder, skuespiller og komiker. Du kender ham som studievært på både DR og TV2 på blandt andet programmet ”Kald mig Mads”, som skuespiller i DR’s Forbrydelsen og Livvagterne, fra forestillingen ”Ulven kommer” og ”Tango med Charles – om Darwin, mennesker og evolution” på Betty Nansen Teatret og som del af underholdningsgruppen PLAT med Michael Carøe og Peter Kær.

Book

Book Mads Keiser

Book Mads Keiser direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Mads Keiser

Mads Keiser har været med fra stand uppens spæde begyndelse, og i 1996 opførte Mads det første solo stand up-show i Danmark. Han gik alene på scenen – en mand, en mikrofon og ikke mindre end to timers underholdning.

Mads leverer begavet underholdning, og han er et oplagt valg for enhver forsamling, der har brug for noget at tænke over og grine af. Hans brede repertoire gør, at han mestrer et hav af arrangementer. Uanset om han optræder som stand up-komiker eller foredragsholder, så er underholdningen i top.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

Karsten Green

Daniel Lill

Brian Mørk

Anders Grau

Jacob Tingleff

Rune Klan

Omar Marzouk