Solist og sanger Mads Langer
Solist og sanger Mads Langer

Mads Langer

Mads Langer har med flere albummer, priser og udsolgte koncerter efterhånden manifesteret sig som en af landets mest populære sangere. Det folkelige gennembrud kom, da Mads Langer i 2012 deltog i tv-programmet Toppen Af Poppen. Langer optrådte med ”Overgi’r mig langsomt”, og sang sig ind i hjerterne på såvel Sanne Salomonsen, som han oprindelig havde skrevet sangen til og danskerne, der så med hjemme i stuerne. Mads Langers version blev nummer et på iTunes, indbragte en platinplade og er af Toppen af poppen-fans blevet kåret som favoritsangen gennem fire sæsoner.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Hits
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Mads Langer fordi

Mads Langer har siden bevist sit værd og er blevet honoreret for det. Blandt med andet ’Årets publikums Pris’ ved Danish Music Awards, ’Årets Danske Mandlige Kunstner’, ’Årets Danske Album’, ’Årets Danske Hit’ og ’Årets Danske Pop-Udgivelse’ ved GAFFA-Prisen.

Mads Langer er et musikalsk multitalent. Han mestrer det musikalske håndværk til fulde. Uanset om det er bag guitaren eller klaveret, han sidder, så er det en fantastisk oplevelse. Hans helt store gave er dog hans vidtfavnende og smukke vokal og hans evne til at komponere iørefaldende melodier.

Mads Langer er elsket af både unge og gamle, og han er folkets forsanger. Han inviterer publikum ind i et episk og stemningsfuldt univers, og man mærker fra første strofe hans kærlighed til musikken.

Hits

Mads Langers populære hits

– 3AM
– Overgir Mig Langsomt
– Tunnel Vision
– Fact-Fiction

Book

Book Mads Langer

Book Mads Langer direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Mads Langer

Mads Langer udsendte sin første single ”Breaking News” i 2005, der blev Ugens Uundgåelige på P3, og i 2006 udkom debutalbummet ’Attention Please’. I februar 2009 udsendte Langer sit andet album, men det var først, da han brød igennem på de danske radiohitlister med Olive-covernummeret ”You’re Not Alone” i 2010, at folk i både ind- og udland begyndte at få øjnene op for den talentfulde sanger.
”You’re Not Alone” var den mest spillede sang på P3 og P4 i 2011, og sangen fik en guldplade både i Danmark og Italien, gik nummer et på airplaycharten i Italien og Schweiz, lå i top fem i Holland for både salg og airplay og lå fem måneder på den tyske airplaychart.

Der er ikke en finger at sætte på Mads Langers talent, og som publikum mærker man fra start, at man er i trygge hænder. I kan bare læne jer tilbage og nyde en af Danmarks bedste mandlige solister – og det kommer I til.

Lignende artister

,

Cantus Tyrolerne

Marie Carmen Koppel

,

Martin Preisler Band

,

Absolute 90s

,

Jette Torp

,

Beverly Hills Orchestra

Anbefalinger Mads Langer

"Konge arrangement – Mads Langer var så sød og god, og vi var ligeledes 100% tilfredse med Xcluzive Entertainment så tak for det!"

MORTEN LYKKE, ADM. DIREKTØR

INNOVATER

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.