Book Mads Langer

Book Mads Langer

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Mads Langer til dit arrangement her

Mads Langer er ærlig, nærværende og nærmest graciøs på scenen. Når han indtager scenen, efterlader han ingen i publikum upåvirket. Han synger oftest på engelsk og behøver intet andet end en guitar og en mikrofon for at skabe en fortryllende stemning. Mads Langer er det perfekte bud på en kunstner, hvis du vil have en oplevelse til dit arrangement, der rækker ud over det sædvanlige, og som på vidunderlig og subtil vis med eminente tekster skaber magien lige der hvor du er.

Erfaren og succesfuld kunstner til din fest

Mads Langers karriere startede med ”Fact Fiction”, der solgte platin og banede vejen for flere albums og singler. Mest kendt er numre som ”Elephant”, ”Microscope” og ”Riding Elevators”. Mads Langer spiller også coverversioner, bl.a. en version af Olives ”You’re Not Alone”, der var den mest spillede sang på P3 og P4 i 2011 og lå nummer 1 på airplaychart i flere europæiske lande. Året efter deltog han i Toppen Af Poppen, hvor han optrådte med ”Overgi’r mig langsomt” til Sanne Salomonsen, der endte med at indbringe en platincerficering. Mads Langer har en uovetruffen evne til at skabe musik og stemning, uagtet udgangspunktet, hvilket gør ham til at trygt og sikkert valg.

Book

Book Mads Langer

Mads Langer repræsenteres eksklusivt af CPH Music, men kan også bookes til dit næste arrangement gennem Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Læs mere

Mere om Mads Langer

Mads Langers sange er blevet brugt vidt og bredt i verden til forskellige arrangementer. Bl.a. blev sangene ”Microscope” og ”You’re Not Alone” spillet fast i pauserne til FC Barcelonas hjemmekampe. Sangen ”Beauty of the Dark” er blevet brugt i TV-serien Vampire Diaries.

Julekalenderstjerne

Han har ligeledes skrevet og indspillet sange til flere julekalendere. ”I En Stjerneregn af Sne” var titelsangen til TV2’s julekalender ”Tvillingerne og Julemanden”. Og ”Tag mig med” var titelsang til DR’s julekalender ”Theo og den magiske talisman”.

Derfor skal du booke Mads Langer hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

"Konge arrangement – Mads Langer var så sød og god, og vi var ligeledes 100% tilfredse med Xcluzive Entertainment så tak for det!"

MORTEN LYKKE, ADM. DIREKTØR

INNOVATER

Kan bookes som:

Forespørg på Mads Langer

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

, ,

Rasmus Walter

,

Barbara Moleko

Malte Ebert

,

Patrick Dorgan

Kundeoplevelser

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde