Mads Lauman
Mads Lauman

Mads Laumann

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Mads Laumann fordi

Mads Laumann er en af de mest garvede DJ’s i branchen. Han var kun 17 år gammel, da han debuterede som DJ på Montmarte i 1989, og siden har han spillet den ene succesfulde koncert efter den anden, optrådt på nogle af landets bedste diskoteker såsom Couch, DNA, NASA og Train samt til et utal af firmafester og events.

Mads Laumanns favoritgenrer er svedig funk og soul, house/garage, rytmisk latin og rare grooves. Han spiller typisk hits, som ikke er slidt, og netop derfor bliver man på dansegulvet og venter på den næste musikalske overraskelse. Han mestrer at blande genrer og spille den musik, der får enhver fest i det højeste gear.

Søger du en træfsikker DJ til firmafesten, så er Mads Laumann det sikre valg. Han har med stor succes optrådt for virksomheder som Bang & Olufsen, Bech-Bruun, Chr. Hansen, Canal Digital, DI, EDC Gruppen, Legoland, NKT, NNIT, Novo Nordisk, Nykredit og Rambøll Danmark.

Book

Book Mads Laumann

Book Mads Laumann direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Mads Laumann

Han er vant til at underholde det voksne publikum, men hans alsidighed gør, at han fungerer godt i enhver sammenhæng – hvad enten det er gamle eller unge, formår Mads Laumann altid at få alle med, og han er derfor perfekt til et hav af arrangementer lige fra gymnasiefester og bryllupper til firmafester og -events.

Mads lever og ånder for musikken, og det kan mærkes. Har man én gang været vidne til Mads Laumanns udskejelser bag pulten, får man hang til mere. Det kan man tydeligt se, for Mads Laumann bliver booket igen og igen.

Xcluzive Entertainment solorepræsenterer DJ Mads Laumann.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

,

Lars Bjarno

,

DJ Line Sander

,

Jesper Green

,

Morten Greven Thomsen

,

CK Feltman

,

Mikkel Wendelboe

,

Michael Zilk

Anbefalinger Mads Laumann

”I havde fuldstændig ret, vi kunne sagtens være trygge ved Mads Laumann som DJ. Han var med til at skabe de mest fantastiske rammer for en helt igennem vellykket fest. Han forstod virkelig at tilpasse musik, lydniveau og stemning hele aftenen, under middagen, og efterfølgende til et fyldt dansegulv. Jeres råd om at placere baren og DJ tæt på hinanden gav virkelig meget mening, og ligeledes det med at placere det i samme ende som udgangen, så folk gik direkte ind i festen.

Opsætning og nedtagning af udstyr var meget professionelt og gik helt glat. Jeg må indrømme at jeg personligt aldrig ville have valgt at få en røgmaskine med, men den gjorde at dansegulvet og rummet virkede mindre og mere intimt, så det vil jeg anbefale til alle.

Alt i alt må jeg sige at det var en kæmpe succes, og jeg håber virkelig også at Mads havde en god aften.

Mange tak for de gode råd og meget professionelle vejledning.

Venlig hilsen”

ANDREAS NIELSEN

UN MERCATO

"Det var en vildt god aften, vi har tit siddet i stuen og savnet at DJ Mads Laumann stadig stod i hjørnet og spillede.

Gæsterne har alle været imponerede over den gode musik, og mange har fået en god musik snak med Mads.

Det fungerede bare, stille og ørefangende musik til maden, lækker lounge blandet med forskellige små musik perler et super mix. Senere på aftenen et fedt danse mix som altid passede til stemningen, tempo og volumen blev taget ned når stemningen var til det.

Og så var DJ Mads Laumann bare en hyggelig fyr og få besøg af, jeg tror han fik hilst på alle og var på alle måder en stemnings generator til festen.

Så det har bare været rigtig godt."

ANDERS Ø.

"Vi havde en fantastisk fest. Både Stagebreakers og DJ Mads Laumann fyldte dansegulvet - præcis som sidste år.

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften."

MARIANNE

DONG ENERGY

“I forbindelse med vores julefrokost forløb det hele rigtig godt. DJ Mads Laumann gjorde det godt med et bredt udvalg af numre, så der var lidt for enhver smag. Han formåede at holde lydstyrken på et fint niveau, som passede til dem, der gerne ville tale, og der blev samtidig danset lidt.

Vi vil gerne anbefale Mads Laumann i fremtiden.”

DORTE

PATRADE A/S

”Aftenen var bestemt en succes. Mads Laumann fik rigtig meget ros. Der blev i den grad danset – og Mads er som altid super hyggelig at være sammen med.”

ELISABETH REINHOLDT, KONSULENT ERHVERV- OG UDVIKLING

AARHUS KOMMUNE

”Mads Laumann er blevet rost til skyerne. Han var uovertruffen. Han fik sparket dansegulvet helt op på max umiddelbart efter maden, og formåede at holde en fest kørende non-stop.”

TINA GODSK, MANAGEMENT ASSISTENT

TRYG