Magnus Millang
Magnus Millang

Magnus Millang

Magnus Millang er kendt for sit sammenspil med Martin Høgsted i comedy-reportage-serien Danish Dynamite, som er et sketchshow, der gør godt og grundigt grin med reality-programmer.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Kendt fra
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Magnus Millang fordi

Det der gør Magnus til noget helt unikt, er hans egenskab til at se sjov og underholdende ud ved blot at være ham selv. Hans mimik, blik, timing, kropssprog er det der giver Magnus et ekstra niveau end alle andre komikere. Dette er blot få af de ting der gjorde, at han vandt prisen for ’Årets komiker’, der kun bevidner om en stand-up komiker med kvalitet.

Magnus Millangs humor er underspillet og til tider sort. Den er ikke joke-baseret, men spiller på sjove og skæve scenarier.

Kendt fra

Magnus Millang har medvirket i

– Danish Dynamite 3, 2014
– Danish Dynamite 1 & 2, 2013
– Den 2. side, 2010
– Zulu Gumball, 2010

Book

Book Magnus Millang

Book Magnus Millang direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Magnus Millang

Ifølge hans CV, har han arbejdet på statoil, hvor de fleste af hans karakterer stammer fra. Alle de personer han har mødt gennem tiden, har været med til at danne rammerne for de hylende morsomme karakterer, vi alle har været vidne til i dag.

Magnus Millang kommer med et skævt, men sjovt og underholdene indslag, hvor du kun kan forvente underholdning af den højeste kaliber.

Lignende artister

Brian Mørk

Povl Erik Carstensen

Thomas Hartmann

Anders Fjelsted

Martin Nørgaard

Torben Chris

Dan Andersen

Jacob Wilson

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.