Magnus Millang

Magnus Millang

Magnus Millang

Magnus Millang

  • Beskrivelse
  • Kendt fra
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Millang fra Danish Dynamite

Det der gør Magnus Millang til noget helt unikt, er hans egenskab til at se sjov og underholdende ud ved blot at være ham selv. Hans mimik, blik, timing, kropssprog er det der giver Magnus et ekstra niveau end alle andre komikere. Dette er blot få af de ting der gjorde, at han vandt prisen for ’Årets komiker’, der kun bevidner om en stand-up komiker med kvalitet.

Kendt fra Danish Dynamite

Millangs humor er underspillet og til tider sort. Den er ikke joke-baseret, men spiller på sjove og skæve scenarier. Han er kendt for sit sammenspil med Martin Høgsted i comedy-reportage-serien Danish Dynamite, som er et sketchshow, der gør godt og grundigt grin med reality-programmer.

Kendt fra

Millang har medvirket i

– Danish Dynamite 3, 2014
– Danish Dynamite 1 & 2, 2013
– Den 2. side, 2010
– Zulu Gumball, 2010

Book

Book Magnus Millang

Book Magnus Millang direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Magnus Millang

Ifølge hans CV, har han arbejdet på Statoil, hvor de fleste af hans karakterer stammer fra. Alle de personer han har mødt gennem tiden, har været med til at danne rammerne for de hylende morsomme karakterer, vi alle har været vidne til i dag. Millang har også medvirket i "Brian Mørk Show" og "Mørk og Jul", hvor han særligt blev kendt for sin aktivistkarakter Basher Henrik.

Millang kommer med et skævt, men sjovt og underholdene indslag, hvor du kun kan forvente underholdning af den højeste kaliber.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Magnus Millang

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...