Mahamad Habene

Mahamad Habane

Mahamad Habene

Mahamad Habane

  • Beskrivelse
  • Book
Beskrivelse

Ung selvironisk humor med Mahamad Habane

Hvor Århus og Somalia mødes, finder du Mahamad Habane. Han leverer selvironisk og charmerende standup med en twist af samfundskritik til dit arrangement. Med Mahamad Habane er der smæk på den afvæbnende comedy. Med udgangspunkt i sin somaliske baggrund dykker han direkte ned i fordomme om indvandrere og forholdet mellem danskere og indvandrere – alt sammen badet i en tyk århusiansk dialekt.

Mahamad Habene er nyt navn på den danske scene

Han startede med at optræde i Århus i 2015. Mens han er temmelig ny på den danske comedyscene, har han allerede været vidt omkring og leveret fantastiske shows til store arrangementer. I 2016 tog han sejren i comedy-konkurrencen ”De Nyeste Nye”. Året efter gik han til semifinalen i ”DM i Stand-up”. Der er altså ingen tvivl om, at Mahamad Habane er en af de lysende stjerner på den danske comedy-scene, som kan tage alle med storm.

Mahamad Habanes shows tager fat lige der, hvor mange af hans kollegaer tøver med at gå hen. Der hvor det både kan føles grænseoverskridende og samtidig hylende morsomt. Han tager tabuerne ét efter ét, og det er lige præcis det, der gør den unge århusianer så vanvittigt talentfuld.

Men In Black

”Men in Black” er hans første one man show, og det er første gang, han er helt alene på scenen. Showet er fyldt med fart og finurlige fortællinger med udgangspunkt i Habanes egne oplevelser.

Han læser sit publikum og er ikke bleg for at inddrage de lyttende i sine fortællingerne. Med Mahamad Habane får du et legende show med en enorm charme, perfekt som et underholdende indslag til festlige arrangementer eller som icebreaker til at løsne publikum op.

Book

Book Hamad Habane hos XE

Du kan booke Mahamad Habane og mange andre komikere gennem Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at matche den rigtige underholdning til det rigtige arrangement ud fra vores mange års erfaring.

Vi hjælper og guider gerne lige fra den indledende dialog, til arrangementet bliver afholdt. Den vej igennem sikrer vi os, at vi sammen finder frem til den bedste underholdning skræddersyet til dig. Så kan du læne dig tilbage og nyde den formidable underholdning.

Hvis du vil høre mere, så send en forespørgsel eller ring på telefon 70 21 70 25, så tager vi en uforpligtende dialog om dine ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Mahamad Habane

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...