Mahamad Habene

Mahamad Habane Komiker

Mahamad Habene

Mahamad Habane Komiker

  • Beskrivelse
  • Book
Beskrivelse

Book Mahamad Habane her

Hvor Århus og Somalia mødes, finder du Mahamad Habane. Han leverer selvironisk og charmerende standup med en twist af samfundskritik til dit arrangement. Med Mahamad Habane er der smæk på den afvæbnende comedy. Med udgangspunkt i sin somaliske baggrund dykker han direkte ned i fordomme om indvandrere og forholdet mellem danskere og indvandrere – alt sammen badet i en tyk århusiansk dialekt.

Ung selvironisk humor med Mahamad Habane

Han startede med at optræde i Århus i 2015. Mens han er temmelig ny på den danske comedyscene, har han allerede været vidt omkring og leveret fantastiske shows til store arrangementer. I 2016 tog han sejren i comedy-konkurrencen ”De Nyeste Nye”. Året efter gik han til semifinalen i ”DM i Stand-up”. Der er altså ingen tvivl om, at Mahamad Habane er en af de lysende stjerner på den danske comedy-scene, som kan tage alle med storm.

Mahamad Habanes shows tager fat lige der, hvor mange af hans kollegaer tøver med at gå hen. Der hvor det både kan føles grænseoverskridende og samtidig hylende morsomt. Han tager tabuerne ét efter ét, og det er lige præcis det, der gør den unge århusianer så vanvittigt talentfuld.

Men In Black

”Men in Black” er hans første one man show, og det er første gang, han er helt alene på scenen. Showet er fyldt med fart og finurlige fortællinger med udgangspunkt i Habanes egne oplevelser.

Han læser sit publikum og er ikke bleg for at inddrage de lyttende i sine fortællingerne. Med Mahamad Habane får du et legende show med en enorm charme, perfekt som et underholdende indslag til festlige arrangementer eller som icebreaker til at løsne publikum op.

Book

Book Hamad Habane hos XE

Du kan booke Mahamad Habane og mange andre komikere gennem Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at matche den rigtige underholdning til det rigtige arrangement ud fra vores mange års erfaring.

Vi hjælper og guider gerne lige fra den indledende dialog, til arrangementet bliver afholdt. Den vej igennem sikrer vi os, at vi sammen finder frem til den bedste underholdning skræddersyet til dig. Så kan du læne dig tilbage og nyde den formidable underholdning.

Hvis du vil høre mere, så send en forespørgsel eller ring på telefon 70 21 70 25, så tager vi en uforpligtende dialog om dine ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Derfor skal du booke Mahamad Habane hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Mahamad Habane

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Heino Hansen

Melvin Kakooza

Anders Grau

Mikkel Rask

Jonas Mogensen

Alex Thelander

Kundeoplevelser

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision