Manband trio fra X Factor
Manband trio fra X Factor

Manband

Siden X Factor har Manband optrådt ved et hav af forskellige arrangementer, og det er ikke kun landets små scener, de har stået på. De har udover mindre spillejobs også optrådt ved Ringe festival og sågar åbnet Langelands festivalen.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Manband fordi

De er et af de mest charmerende og sympatiske danske bands.

De har en fantastisk energi og selvironi, som tydeligt mærkes, når de er på scenen. Gruppen forener charme, bromance og god energi og formår at skabe glæde og begejstring blandt publikum.

Book

Book Manband

Book Manband direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Manband

Bandet består af læreren Jesper, revisoren Ole og flyttemanden Dennis. Dennis begyndte at synge, da han var 8 år gammel, og han har været med i flere bands, medvirket i musicals og deltaget i diverse sangprogrammer på TV, og det var da også i den forbindelse, han mødte alderspræsidenten i bandet, Ole. Med Jesper blev gruppen til en trio, og tilsammen har de skabt et helt unikt band som for alvor blev kendt, da de deltog i X Factor i 2014.
Bandet nåede til 5. Live show, hvor de imponerede publikum men også dommerne og den ellers kritiske Blachman.
De røg ud lige inden finalen, men allerede to dage efter havde de deres første job, og faktisk har de spillet hver weekend lige siden debuten i X Factor.

Lignende artister

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.