Marie Degener Troelsen

Marie Degener Troelsen

Marie Degener Troelsen

Marie Degener Troelsen

  • Beskrivelse
  • Repertoire
  • Book
Beskrivelse

Det perfekte indslag til brylluppet

Marie Degener Troelsen er et fantastisk indslag til bl.a. bryllupper, hvor hun med stor succes optræder i kirken eller under bryllupsmiddagen og tilfører brylluppet det ekstra, som alle går og drømmer om. En sang er det perfekte valg, hvis du synes, det kan være svært at få sat ord på din kærlighed til din udkårne.

Mezzosopran med stor erfaring

Marie Troelsen er mezzosopran udannet med diplomeksamen fra Det Jyske Musikkonservatorium. Hun debuterede fra solistklassen og har i forbindelse med sin uddannelse modtaget undervisning af adskillige dygtige sopraner. Hun har omfattende erfaring og har arbejdet sammen med mange af landets etablerede ensembler og orkestre såsom Århus Sinfonietta, Randers Kammerensemble, Aalborg Symfoniorkester, Ensemble Midtvest, Barokensemblet ”Zimmermann” samt Öresunds Barockensemble. Du er altså helt sikker på at få en professionel oplevelse af højeste kvalitet - intet mindre kan jo gøre det.

Repertoire

Repertoire

Duruflé – Requiem
Rossini – Petite Messe Solenelle
Bach – kantate 182,106 og 170, Juleoratorium
Messe i H–mol
Langlais – Missa in simplicitate, Trois prières
Pärt – Miserere
Händel – Messias, La Lucrezia
Pergolesi – Stabat Mater
Vivaldi – Stabat Mater
Mozart – Requiem
Wolf – Mignon samt udv. Sange
Brahms – Vier Ernste Gesänge, Zigeunerlieder samt udv. sange
Grieg – op 48 samt Haugtussa
Berger – Marits Visor, Fridolins lustgård
Blandede nordiske romancer af Rangstöm, Linde, Frumerie
Korngold – Op. 38
Barber – Four Songs
Britten – A charm of lullabies, Cabaret Songs
Poulenc – Banalités
Debussy – trois chansons de Bilitis
Udvalg af franske sange af bl.a. Duparc, Chausson, Hahn og Fauré
Lange–Müller – Sulamith
Schumann – Frauenliebe und Leben
Argento – From the diaries of Virginia Woolf

Book

Book Marie Degener Troelsen

Du kan booke Marie Degener Troelsen direkte hos Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Kan bookes som:

Forespørg på Marie Degener Troelsen

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Kundeoplevelser

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis