Sanger Maria Key
Marie Key

Band, Kendt band, Prisklasse 4

Sanger Maria Key
Marie Key

Band, Kendt band, Prisklasse 4

Sanger Maria Key
Prisklasse 4
Kontakt for pris på artisten
For priser på artister i prisklasse 4 bedes du kontakte bureauet.
Xcluzive artist pakke

pris fastsættes efter arrangment

Book et uforpligtende opkald, hvor vi sammen finder det perfekte Xcluzive setup til dig.

Forside / Band / Marie Key

Marie Key

Band, Kendt band, Prisklasse 4

Du kender Marie Key fra

Marie Key er blevet en af de mest populære sangerinder i Danmark på rekord tid. Marie Key brød for første gang igennem i 2005 med bandet Marie Key Band med sangene ”Per” og ”Kleptoman” i KarriereKanonen på P4. Hendes første soloalbum ’I byen igen’ udkom i 2011, og resulterede i radiohittet ”Mere snak – mindre musik”. Det kommercielle gennembrud kom dog først i 2012 med hendes andet album ’De her dage’ og hitsinglerne ”Uopnåelig” og ”Uden forsvar”, men der slog Marie Key så også sit navn fast, som en af de mest populære sangerinder i landet.

Du skal booke Marie Key fordi

Marie Key er noget ganske særligt. Hun har sin helt egen fantastiske, stil og hendes musik tager stemningen til et helt nyt niveau. Marie Key leverer en smygende soul og en dyb varme i den melodistærke synthpop, og hun balancerer på perfekt vis mellem stille sange og større elektronisk spundne kompositioner.

Marie Key er selvsikkerheden selv i den musikalske udførelse, og som sanger og sangskriver fremstår hun yderst helstøbt, stærk og overbevisende. Hun er derfor et oplagt valg til eksklusive arrangementer og dinner indslag, hvor hun med sikkerhed løfter arrangementer og giver en helt speciel og nærværende oplevelse.

Book Marie Key

Book Marie Key direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Marie Key

’De her dage’ blev valgt til årets danske album i både Politiken og Berlingske og har opnået dobbeltplatin certificering. Albummet var også skyld i, at Marie Key blev den helt store vinder ved Danish Music Awards i 2013. Her vandt hun seks ud af syv priser, og hun kunne lade sig hylde som vinder i kategorierne ’Årets danske album’, ’Årets danske kvindelige kunstner’, ’Årets danske hit’, ’Årets danske sangskriver’, ’Årets danske popudgivelse’ og ’Årets danske livenavn’.

Det er hverken et vildt lysshow eller prangende kostumer, der fylder scenen, når Marie Key optræder, men derimod hendes finurlige personlighed og unikke sangstemme.
Marie Key er ikke prototypen på en popstjerne, men hun mestrer alligevel genren til perfektion. Hendes seneste album ’Tænker Du Vi Danser’ er da også blevet beskrevet som ”nærmest det perfekte popalbum” af musikmagasinet Gaffa.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...