Sanger Maria Key
Sanger Maria Key

Marie Key

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Marie Key fordi

Marie er noget ganske særligt. Hun har sin helt egen fantastiske, stil og hendes musik tager stemningen til et helt nyt niveau. Marie Key leverer en smygende soul og en dyb varme i den melodistærke synthpop, og hun balancerer på perfekt vis mellem stille sange og større elektronisk spundne kompositioner.

Marie er selvsikkerheden selv i den musikalske udførelse, og som sanger og sangskriver fremstår hun yderst helstøbt, stærk og overbevisende. Hun er derfor et oplagt valg til eksklusive arrangementer og dinner indslag, hvor hun med sikkerhed løfter arrangementer og giver en helt speciel og nærværende oplevelse.

Book

Book Marie Key

Book Marie Key direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Marie Key

’De her dage’ blev valgt til årets danske album i både Politiken og Berlingske og har opnået dobbeltplatin certificering. Albummet var også skyld i, at Marie blev den helt store vinder ved Danish Music Awards i 2013. Her vandt hun seks ud af syv priser, og hun kunne lade sig hylde som vinder i kategorierne ’Årets danske album’, ’Årets danske kvindelige kunstner’, ’Årets danske hit’, ’Årets danske sangskriver’, ’Årets danske popudgivelse’ og ’Årets danske livenavn’.

Det er hverken et vildt lysshow eller prangende kostumer, der fylder scenen, når Marie optræder, men derimod hendes finurlige personlighed og unikke sangstemme.
Marie er ikke prototypen på en popstjerne, men hun mestrer alligevel genren til perfektion. Hendes seneste album ’Tænker Du Vi Danser’ er da også blevet beskrevet som ”nærmest det perfekte popalbum” af musikmagasinet Gaffa.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

, ,

Morphar and The Ladykillers

,

Beverly Hills Orchestra

,

GasOrleans

, ,

Pernille Rosendahl

,

Huge Lorry

,

Jan Glæsels Orkester