Sanger Maria Key

Marie Key

Sanger Maria Key

Marie Key

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Oplev "Uopnåelig" og "Uden forsvar" direkte til dit arrangement

Marie Key er blevet en af de mest populære sangerinder i Danmark på rekord tid. Hun brød for første gang igennem i 2005 med bandet 'Marie Key Band 'med sangene ”Per” og ”Kleptoman". Hendes første soloalbum ’I byen igen’ udkom i 2011, og resulterede i radiohittet ”Mere snak – mindre musik”. Det kommercielle gennembrud kom dog først i 2012 med hendes andet album ’De her dage’ og hitsinglerne ”Uopnåelig” og ”Uden forsvar”. Der slog Key så også sit navn fast, som en af de mest populære sangerinder i landet.

Selvsikker, smygende soul

Key har sin helt egen fantastiske, stil og hendes musik tager stemningen til et helt nyt niveau. Marie Key leverer en smygende soul og en dyb varme i den melodistærke synthpop, og hun balancerer på perfekt vis mellem stille sange og større elektronisk spundne kompositioner. Marie er selvsikkerheden selv i den musikalske udførelse, og som sanger og sangskriver fremstår hun yderst helstøbt, stærk og overbevisende. Hun er derfor et oplagt valg til eksklusive arrangementer og dinner indslag, hvor hun med sikkerhed løfter arrangementer og giver en helt speciel og nærværende oplevelse.

Book

Book Marie Key

Book Marie Key direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Marie Key

’De her dage’ blev valgt til årets danske album i både Politiken og Berlingske og har opnået dobbeltplatin certificering. Albummet var også skyld i, at Marie blev den helt store vinder ved Danish Music Awards i 2013. Her vandt hun seks ud af syv priser, og hun kunne lade sig hylde som vinder i kategorierne ’Årets danske album’, ’Årets danske kvindelige kunstner’, ’Årets danske hit’, ’Årets danske sangskriver’, ’Årets danske popudgivelse’ og ’Årets danske livenavn’.

Nærmest det perfekte popalbum

Det er hverken et vildt lysshow eller prangende kostumer, der fylder scenen, når Marie optræder, men derimod hendes finurlige personlighed og unikke sangstemme.
Hun er ikke prototypen på en popstjerne, men hun mestrer alligevel genren til perfektion. Hendes seneste album ’Tænker Du Vi Danser’ er da også blevet beskrevet som ”nærmest det perfekte popalbum” af musikmagasinet Gaffa.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Marie Key

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...