Martin Preisler Band forsanger Martin Preisler
Martin Preisler Band

Band, Firmafest band, Prisklasse 1

Martin Preisler Band forsanger Martin Preisler
Martin Preisler Band

Band, Firmafest band, Prisklasse 1

Martin Preisler Band forsanger Martin Preisler
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Band / Martin Preisler Band

Martin Preisler Band

Band, Firmafest band, Prisklasse 1

Du kender Martin Preisler Band fra

Martin Preisler er en erfaren musiker. Han har bl.a. været med i Voice og synger fast i Jan Glæsels Orkester, og han har prøvet næsten alt, hvad man kan drømme om som sanger.
Martin er et af landets største sangtalenter, og gennem de sidste 20 år har han turneret land og rige rundt med forskellige bands og derudover haft adskillelige hovedroller i diverse musicals, hvor han har høstet mange roser for sine stærke præstationer.

Du skal booke Martin Preisler Band fordi

Musikalsk kvalitet og energi er i højsædet med Martin Preisler Band.

Martin Preisler Band består udelukkende af professionelle musikere nøje udvalgt fra bands som Erann DD, Danser Med Drenge og Zididada.

Martin Preisler Band er ikke dit klassiske coverband. Bandet har sin helt egen lyd, og spiller det, de kalder ”funky – rock n’ soul” – en stil der spænder utroligt bredt.

Med en god blanding af personlighed og respekt for originalerne tager Martin Preisler Band publikum med på rejse med genkendelige ørehængere og stensikre dansehits, men i nye festlige forklædninger, der sikrer et fyldt dansegulv og ros til festudvalget.

Martin Preisler Band er et coverband langt ud over det sædvanlige og et fantastisk musikalsk indslag til festen.

Book Martin Preisler Band

Book Martin Preisler Band direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Martin Preisler Band

De spiller musik fra blandt andre James Brown, Jimi Hendrix, Alanis Morrisette, Thomas Helmig, Sting, Prince, Joe Cocker, George Michael, Tower Of Power, Earth Wind & Fire, Dolly Parton, Danseorkestret, MC Einer og mange flere.

Martin Preisler Band kan bookes i forskellige konstellationer – blandt andet som kvintet og med en lang række kendte gæstesolister.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...