Martin Veltz

Martin Veltz

Martin Veltz

Martin Veltz

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Erfaring, upåklagelig timing og skarpe punchlines

Martin Veltz er en dynamisk og erfaren oplevelse på scenen med sin voldsomme gestikuleren og sit høje energiniveau. Det er derfor svært ikke at blive revet med, når han først går i gang. Han er en erfaren og sikker komiker, og det mærker man straks. Han har en lun humor, upåklagelig timing og skarpe punchlines.

At han kan noget helt særligt med publikum bliver da også hurtigt tydeligt, når man ser ham optræde. Han har en helt utrolig publikumsforståelse. Han mærker fra start, hvem han står over for og formår at levere underholdning, så han har publikum i sin hule hånd inden for de første minutter. Denne særlige forståelse gør, at han som få evner at leverer topunderholdning til selv blandede publikumsgrupper. Han favner bredt og er derfor et sikkert valg.

Kendt fra Radio 100, Kanal 5 og The Voice

Du kender ham fra "Kør hjem" med Veltz på Radio 100, one man-showet ”De fire elementer: Jord”, WipeOut på Kanal 5 og Morgenfabrikken på The Voice. Han har arbejdet som tekst- og manuskriptforfatter på “Tak For I Aften – On Tour” med Rune Klan og Mick Øgendahl og “Grillet – En Hyldest Fra Helvede” med Jan Gintberg, Omar Marzouk og Carsten Bang. Derudover har Martin haft stor succes som fast publikumsopvarmer på det populære Live fra Bremen og Den Blinde Vinkel.

Book

Book Martin Veltz

Book Martin Veltz direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Martin Veltz

Martin Veltz debuterede tilbage i 1995 på det legendariske DINs, og han har brugt tiden siden dengang på at forfine sit komiske talent.

Her kan vi alle være med

Martin tager udgangspunkt i det genkendelige. Han kan finde på at fundere over, hvilke sportsgrene, vi holder mest af og er bedst til, hvilke dyr der mon lever i jorden og andre ting, publikum måske ikke har overvejet, før Martin bragte dem på banen. I hans selskab kommer man vidt omkring, men uanset hvad han tager fat i, så er det overraskende og underholdende.

Martin kan bookes som stand up-komiker, vært eller foredragsholder. Uanset hvilken rolle han indtager, så er han troværdig, karismatisk og yderst behagelig at være i selskab med.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Martin Veltz

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...