Martin Veltz
Martin Veltz

Martin Veltz

Martin Veltz er en erfaren komiker. Martin er en dynamisk oplevelse på scenen med sin voldsomme gestikuleren og sit høje energiniveau. Det er derfor svært ikke at blive revet med, når han først går i gang. Han er en erfaren og sikker komiker, og det mærker man straks. Han har en lun humor, upåklagelig timing og skarpe punchlines.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Martin Veltz fordi

At Martin kan noget helt særligt med publikum bliver da også hurtigt tydeligt, når man ser ham optræde. Han har en helt utrolig publikumsforståelse. Han mærker fra start, hvem han står over for og formår at levere underholdning, så han har publikum i sin hule hånd inden for de første minutter. Denne særlige forståelse gør, at han som få evner at leverer topunderholdning til selv blandede publikumsgrupper. Han favner bredt og er derfor et sikkert valg.

Du kender ham fra "Kør hjem" med Veltz på Radio 100, one man-showet ”De fire elementer: Jord”, WipeOut på Kanal 5 og Morgenfabrikken på The Voice. Han har arbejdet som tekst- og manuskriptforfatter på “Tak For I Aften – On Tour” med Rune Klan og Mick Øgendahl og “Grillet – En Hyldest Fra Helvede” med Jan Gintberg, Omar Marzouk og Carsten Bang. Derudover har Martin haft stor succes som fast publikumsopvarmer på det populære Live fra Bremen og Den Blinde Vinkel.

Book

Book Martin Veltz

Book Martin Veltz direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Martin Veltz

Martin Veltz debuterede tilbage i 1995 på det legendariske DINs, og han har brugt tiden siden dengang på at forfine sit komiske talent.

Martin tager udgangspunkt i det genkendelige. Han kan finde på at fundere over, hvilke sportsgrene, vi holder mest af og er bedst til, hvilke dyr der mon lever i jorden og andre ting, publikum måske ikke har overvejet, før Martin bragte dem på banen. I hans selskab kommer man vidt omkring, men uanset hvad han tager fat i, så er det overraskende og underholdende.

Martin kan bookes som stand up-komiker, vært eller foredragsholder. Uanset hvilken rolle han indtager, så er han troværdig, karismatisk og yderst behagelig at være i selskab med.

Lignende artister

Brian Mørk

Sanne Søndergaard

Daniel Lill

Simon Talbot

,

Casper Christensen

Torben Chris

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.