Martin Veltz

Martin Veltz

Martin Veltz

Martin Veltz

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Du booker Martin Veltz her

Martin Veltz er en dynamisk og erfaren oplevelse på scenen med sin voldsomme gestikuleren og sit høje energiniveau. Det er derfor svært ikke at blive revet med, når han først går i gang. Han er en erfaren og sikker komiker, og det mærker man straks. Han har en lun humor, upåklagelig timing og skarpe punchlines.

At han kan noget helt særligt med publikum bliver da også hurtigt tydeligt, når man ser ham optræde. Han har en helt utrolig publikumsforståelse. Han mærker fra start, hvem han står over for og formår at levere underholdning, så han har publikum i sin hule hånd inden for de første minutter. Denne særlige forståelse gør, at han som få evner at leverer topunderholdning til selv blandede publikumsgrupper. Han favner bredt og er derfor et sikkert valg.

Kendt fra Radio 100, Kanal 5 og The Voice

Du kender ham fra "Kør hjem" med Veltz på Radio 100, one man-showet ”De fire elementer: Jord”, WipeOut på Kanal 5 og Morgenfabrikken på The Voice. Han har arbejdet som tekst- og manuskriptforfatter på “Tak For I Aften – On Tour” med Rune Klan og Mick Øgendahl og “Grillet – En Hyldest Fra Helvede” med Jan Gintberg, Omar Marzouk og Carsten Bang. Derudover har Martin haft stor succes som fast publikumsopvarmer på det populære Live fra Bremen og Den Blinde Vinkel.

Book

Book Martin Veltz

Book Martin Veltz direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Martin Veltz

Martin Veltz debuterede tilbage i 1995 på det legendariske DINs, og han har brugt tiden siden dengang på at forfine sit komiske talent.

Her kan vi alle være med

Martin tager udgangspunkt i det genkendelige. Han kan finde på at fundere over, hvilke sportsgrene, vi holder mest af og er bedst til, hvilke dyr der mon lever i jorden og andre ting, publikum måske ikke har overvejet, før Martin bragte dem på banen. I hans selskab kommer man vidt omkring, men uanset hvad han tager fat i, så er det overraskende og underholdende.

Martin kan bookes som stand up-komiker, vært eller foredragsholder. Uanset hvilken rolle han indtager, så er han troværdig, karismatisk og yderst behagelig at være i selskab med.

Derfor skal du booke Martin Veltz hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Martin Veltz

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Thomas Wivel

Heino Hansen

Martin Nørgaard

Mikkel Rask

Melvin Kakooza

Kundeoplevelser

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket