Master Fatman
Master Fatman

Master Fatman

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • DJ
  • Konferencier
  • Foredrag
  • Banko
  • Guru Ochestra
  • Book
DJ

Master Fatman som DJ

Som DJ spreder Master Fatman positiv energi og spiller velvalgte hits, der hurtigt smitter af på publikum og dansegulv. Med en pladesamling der spænder bredt fra tyske schlagere og disco til det mest svedige 70’er funk og groovy jazzmusik og med musikalske smutturer til Brasilien, Indien og Jamaica, kommer han vidt omkring, og han favner derfor ethvert arrangement og ethvert publikum.

Konferencier

Master Fatman som Konferencier

Han er en erfaren konferencier, og han er den perfekte tovholder på store firmafester og events, hvor gæsterne skal have en positiv oplevelse fyldt med overskud og kærlighed. Man er i trygge hænder med ham ved roret.

Foredrag

Master Fatman som foredragsholder

Master Fatmans kosmiske foredrag omhandler Den Kosmiske Kærlighed, Den Super Nødvendige Venlighed, og hvordan vi alle kan være flinkere mod naturen og hinanden. Kort sagt handler foredraget om, hvordan en bedre verden skabes.

Han er også en populær foredragsholder med foredragene ’Sundhedsledelse – på den fede måde’ og ’Kvinder, kærlighed og livskvalitet’. Foredragene er humoristiske, varme og seriøse på én gang og afsluttes som regel med 10 minutters yoga.

Banko

Master Fatman og kosmisk banko

Kosmisk banko er et nyt frisk koncept. Det er traditionelt og utraditionelt på samme tid. Det er banko med de klassiske halve ænder, sidegevinster og dyb koncentration krydret med dramatik, spænding, hammondorgel og spontane indfald.

Holdopstilling: Master Fatman fungerer som bankoansvarlig og opråber, mens den over 2 meter høje John Kørner agerer professionel poseryster og chefkontrollant.

Dan Hemmer spiller hammondorgel og sikrer den rigtige drama og suspense, mens gavepigen Amina uddeler kys & kram til de heldige. Johnny Conny Tonny Thomas er arrangementets runner og dansktopsanger, mens Anders er den anden runner og pigernes yndling.
Som et ekstra indslag er det muligt at overraske gæsterne med en optræden med enten Maria Montell, Dario Campeotto eller Nana Lüders, og de vil så indgå som det hemmelige element i løbet af showet.

Guru Ochestra

Master Fatman og Guru Orchestra

Er ønsket musikalsk underholdning, er Master Fatman også leveringsdygtig med Master Fatman Guru Orchestra. Orkestret spiller en lige blanding af jazzstandards, bossa nova og underholdningsmusik og består af: Master Fatman (vokal), Nanna Lüders (vokal), Dan Hemmer (Hammondorgel), Ben Besiakov (Rhodes), Hugo Rasmussen (bas), Frands Rifbjerg (trommer), Klavs Nordsø (percussion), Morten Grønvad (vibrafon) og Anders Gårdmand (fløjte). The Guru Orchestra optræder ofte med venner som f.eks. Asger Rosenberg, Maria Montell, Johnny Conny Tonny Thomas, Jytte Abildstrøm m.fl.

Book

Book Master Fatman

Book Master Fatman direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister