Medina

Medina

Medina

Medina

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

podcast-mic

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Danmarks popprinsesse

Medina bragede ind med vanedannede pop i slutningen af 00’erne. Hun har været på alles læber og på alle hitlister siden sit gennembrud i 2009. Du har helt sikkert sunget med på singlerne ”Velkommen til Medina”, ”Kun for mig”, ”Ensom” og ”Vi to”. Hun har markeret sig som en af nyere tids største danske sangerinder og er et evigt festfyrværkeri. Ikke én gang siden sit gennembrud har hun skuffet, og det er blevet belønnet album efter album.

På scenen er hun professionel, intens og nærværende. Hun kommer til dit arrangement med hele sin portefølje af udsøgt pop. Du kan være helt sikker på, at hele dit publikum kender Medinas mange hits, og hun er et sikkert hit. Hun kommer hele vejen ud over scenekanten og efterlader ingen langt væk fra dansegulvet. Der er garanti for fest, farver og en hel masse at tale om for publikum.

Prisvindende artist

Medina mestrer popgenren til absolut perfektion. Hun har høstet adskillige priser og er blandt andet blevet kåret til ’Årets danske kvindelige kunstner’, ’Årets nye danske navn’, ’Årets danske sangskriver’ og ’Årets danske artist’ ved Danish Music Awards og Danish DeeJay Awards. Hun har opnået flere guld- og platincertificeringer for blandt andet ”Lyser i mørke”, ”12 dage” ”Synd for dig”, ”For Altid” og mange andre. Hun debuterede i 2007 med albummet ’Tæt på’, men det var først året efter, hun fik sit store gennembrud med den dobbelte platin-sælgende single ”Kun for mig”, der i 53 uger lå på den danske hitliste, hvoraf seks af ugerne var på førstepladsen.

Book

Book Medina

Du kan booke Medina til dit næste arrangement direkte gennem Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Læs mere

Mere om Medina

I 2009 udkom Medinas andet album ’Velkommen til Medina’, der med adskillige hits slog Medinas status som Danmarks popprinsesse fast med syvtommersøm. Udlandet har også fået øjnene op for Medina, og hendes internationale debutalbum ’Welcome to Medina’, der er udgivet i store dele af Europa har resulteret i guldplader i Tyskland, og hendes første internationale udgivelse ”You and I” nåede hurtigt toppen af bl.a. den amerikanske Billboards ‘Hot Dance Airplay’- hitliste.

Kan bookes som:

Kontakt

Niels Winther

Er du klar til at komme igang? Gør som andre - ring eller mail mig direkte for professionel vejledning.

Send en uforpligtende forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Lignende artister

Danser Med Drenge

,

Beverly Hills Orchestra

Marie Carmen Koppel

,

Greatest Hit

,

Jakob Sveistrup

,

Danseorkestret