Melvin Kakooza
Melvin Kakooza

Melvin Kakooza

Han startede med at lave stand-up i 2016 og kun et år efter vandt han DM i stand-up. Melvin Kakooza er en af branchens sjoveste og mest hellige komikere. Han er hverken grov eller plat, men derimod taler han fra hjertet når han optræder. Melvin Kakooza er en imponerende komiker, som joker om sin egen person og det at være dansker.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Melvin Kakooza fordi

Melvin Kakooza har titler som: vært, konferencier, musiker, TV-vært og ikke mindst komiker på CV’et. Han fik sin debut ved et Open Mic arrangement på spillestedet V58 i Aarhus. Efter han vandt DM i Stand-up har det taget fart.

Melvin Kakooza har siden optrådt med nogle af Danmarks mest erfarne og dygtigste komikere. Han har optrådt på nogle af Danmarks største scener som Comedy Zoo og foran 2000 mennesker ved Skanderborg Festival.

Melvin Kakooza er et pragteksemplar af en komiker. Han laver standup som alle og enhver kan komme og se. Der er ingen tåkrummende fornemmelser, når Melvin Kaooza går på scenen. I hans optik skal alle grine med hinanden og der ingen, der skal hænges ud. Melvin Kakooza har værdierne i orden og underholder sit publikum uden pinlighedfornemmelser.

Book

Book Melvin Kakooza

Book Melvin Kakooza direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær mere om Melvin Kakooza

Melvin Kakooza er født i Uganda, men i 1992 flyttede han sammen med sin familie til Danmark og slog sig ned i Fredericia. Melvin Kakooza faldt hurtigt til og gennemførte folkeskolen i hjembyen og startede efterfølgende på Fredericia Gymnasium. I 2.g valgte han at flytte til Kolding og færdiggøre gymnasiet der. Han blev i gymnasiet valgt som elevrådsformand, selv samme dag som Barack Obama blev valgt til præsident i USA.

Melvin Kakooza bor i dag i Aarhus, hvor han er i gang med at læse til lærer, samtidig med at han underholder hele Danmark som komiker.

Lignende artister

Thomas Hartmann

Dan Andersen

Jonatan Spang

Jacob Tingleff

Mick Øgendahl

Linda P

Carsten Eskelund

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.