Michael Carøe
Michael Carøe

Gæstesolist, Prisklasse 4

Michael Carøe
Michael Carøe

Gæstesolist, Prisklasse 4

Michael Carøe
Prisklasse 4
Kontakt for pris på artisten
For priser på artister i prisklasse 4 bedes du kontakte bureauet.
Xcluzive artist pakke

pris fastsættes efter arrangment

Book et uforpligtende opkald, hvor vi sammen finder det perfekte Xcluzive setup til dig.

Forside / Gæstesolist / Michael Carøe

Michael Carøe

Gæstesolist, Prisklasse 4

Du kender Michael Carøe fra

Michael Carøe er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole. Som skuespiller har Michael medvirket i alt fra klassikere som Macbeth, over musicals som Evita og Chicago, til det Kongelige Teaters store opsætning af Robin Hood i Dyrehaven.
Michael Carøe har også fungeret som konferencier og vært ved et hav af events og Tv-programmer, og har bl.a. medvirket i Tv-serien Klovn, hvilket medførte, at han pludselig bliver genkendt de mærkeligste steder rundt om på kloden.
Sang og musik har altid været Michaels faste følgesvende. I mange år har han som sanger og entertainer bevæget sig rundt i et univers inspireret af mesteren Frank Sinatra and The Rat Pack’s musikalitet, elegange og humor. Et univers han lystigt udfordrer ved konstant at udforske alle former for musikalske stilarter.

Du skal booke Michael Carøe fordi

Michael Carøe er kendt som Danmarks bedste crooner, som er en betegnelse for en sanger som synger smægtende, blødt og svagt, en sangstil inden for jazz, hvilket vidner om Michaels store musikalske evner.
Når Michael Carøe går på, er det med stort engagement og lydhørhed, hvor han fører festen fra start til slut på klassisk og professionelt vis, og med et twist af en energisk og nærværende oplevelse skræddersyet specifikt til jer.

Michael Carøe fås i forskellige konstellationer: Michael Carøe med det helt store Las Vegas Show, Michael Carøe og Guldholdet, og til sidst men ikke mindst, Michael Carøe og Mini-Vegas.

Michael Carøe har medvirket i

– Klovn Forever (2015)
– Klovn The Move (2010)
– Så det synger (2008), vært på TV2
– Mikkel og Guldkortet (2008), TV2
– Melodi Grand Prix (2001), vært
– Morgenflimmer (1990), vært på Kanal 2

Book Michael Carøe

Book Michael Carøe direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Michael Carøe

Michael Carøe blev aktuel med sin debut som vært på ”Morgenflimmer” på Kanal 2. Det skulle være startskuddet til andre store værtsroller, hvor han været vært ved bl.a. ”Dansk Melodi Grand Prix” og senere som musikalsk quizmaster på ”Så det synger”.

Endelig er Michael Carøe en yderst brugt tegnefilmdubber, og kan hæres i ”Svaneprinsessen”, ”Ice Age”, ”Sinbad”, ”Prinsessen og Frøen” med flere.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...