Michael Carøe

Michael Carøe

Michael Carøe

Michael Carøe

  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Danmarks bedste crooner

Michael Carøe kommer med en stemme, der taler for sig selv. Med en fantastisk jazzstemme, der mestrer de største hits fra de største stjerner kan han tryllebinde selv de største publikum. Han synger smægtende, blødt og svagt og er uden tvivl Danmarks bedste crooner. Men det er ikke alt. Han krydrer nemlig det hele med humor og komik og skaber dermed en energisk og nærværende oplevelse, der både byder på sang og musik af højeste kvalitet og et underholdende show.

Komik og musik hånd i hånd

Når Carøe går på scenen, er det med et show skræddersyet til dit arrangement. Han har en fantastisk evne til at læse publikum og kan tilpasse sin performance både til ønsker fra værten og til publikum. Carøe fås i forskellige konstellationer: Michael Carøe med det helt store Las Vegas Show, Michael Carøe og Guldholdet, og til sidst men ikke mindst, Michael Carøe og Mini-Vegas. Det er således muligt at få dele af hans talent eller den fulde pakke

Sang og musik har altid været en faste følgesvend. I mange år har han som sanger og entertainer bevæget sig rundt i et univers inspireret af mesteren Frank Sinatra and The Rat Pack’s musikalitet, elegance og humor. Et univers han lystigt udfordrer ved konstant at udforske alle former for musikalske stilarter.

Book

Book Michael Carøe

Du kan booke Carøe til dit næste arrangement direkte gennem Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi er eksperter på de alle de kunstnere, vi samarbejder med, så du ikke behøver at være det, men stadig kan få den perfekte underholdning. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Lær mere

Lær meget mere om Michael Carøe

Michael Carøe er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole. Ved siden af sang og musik har han også dubbet adskillige tegnefilm bl.a. Ice Age. Han har også spillet med i flere julekalendere for børn, Olsen Banden og Klovn. Han fungerer også som konferencier og har været vært for flere underholdningsshows heriblandt ”Så det synger”, ”Morgenflimmer” og ”Melodi Grand Prix”.
Han er stor fan af FC København, og han har indspillet flere af klubbens slagsange sammen med gruppen ”Det Fede Net”.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Michael Carøe

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...