Michael Schøt

Michael Schøt

Michael Schøt

Michael Schøt

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Rendyrket samfundssatire

Michael Schøt leverer rendyrket satirisk stand-up. Han går bevidst derhen, hvor komikere ikke må, og hvor de færreste slipper godt fra det. Han gør det dog med overbevisning og succes og er derved lidt af et særsyn på den danske comedy scene.

Skarp samfundskritik

Han kan finde på at tale om alt, men fællesnævneren er dog altid, at det er samfundskritisk og satirisk. Han kommer vidt omkring fra refleksioner over Mellemøsten og terrorisme til afseksualisering af kvindekroppen. Temaerne er altid relevante og nutidige. Michael Schøt finkæmmer for politiske selvmål og dobbeltmoral, og han holder vores samfund under sin skarpe lup.

Selvom han mestret de alvorlige emner, er det altid både venligt og imødekommende, men samtidig skarp og kritisk. Han taler ikke publikum efter munden og forsøger ikke at please. Han leverer i stedet relevant, provokerende og fantastisk underholdning i en klasse helt for sig selv.

Selvom han stadig er en af de yngre stand up-komikere på den danske scene, har han efterhånden fået oparbejdet mange års erfaring, og han er derfor både en ung mand og en gammel komiker. Denne kombination gør, at han går rent ind hos både unge og gamle, og han tiltaler derfor et bredt og alsidigt publikum.

Book

Book Michael Schøt

Du kan booke Michael Schøt direkte hos Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Michael Scøt

Siden debutten i 1999 har han turneret land og rige rundt og optrådt ved et hav af arrangementer og festivaler som Langeland festival, Skanderborg festival og Midtfyns festival. Derudover er han manden bag de populære one man-shows ”uPolitisk Korrekt”, ”Mere uPolitisk Korrekt”, ”Schøt happens”, "Kunstigt Intelligent" og "Ytringspligt” samt Schøtministeriets NyUgesTale, der hver uge følges af mange tusinde på heltnormalt.dk.

Kendt manuskriptforfatter med en skarp pen

Han har optrådt ved velgørenhedsshows som ”Talegaver til børn” og "Comedy Aid". Når han ikke selv står på scenen, bruger han sin skarpe pen som fx en af de 11 komikere bag børnebogen ”Til dig fra os”. Han er også en af forfatterne bag TV3-serien ”Parlamentet” og ”Gintbergs Store Aften” og medforfatter på ”Live fra Bremen”. Han har derudover været med til at skrive og udvikle de populære tv-programmer ”Brian Mørk Show” og ”Mørk & Jul” til TV2 Zulu.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Michael Schøt

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...