Michael Schøt

Michael Schøt Kontakt

Michael Schøt

Michael Schøt Kontakt

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Michael Schøt her

Michael Schøt leverer rendyrket satirisk stand-up. Han går bevidst derhen, hvor komikere ikke må, og hvor de færreste slipper godt fra det. Han gør det dog med overbevisning og succes og er derved lidt af et særsyn på den danske comedy scene.

Rendyrket samfundssatire

Han kan finde på at tale om alt, men fællesnævneren er dog altid, at det er samfundskritisk og satirisk. Han kommer vidt omkring fra refleksioner over Mellemøsten og terrorisme til afseksualisering af kvindekroppen. Temaerne er altid relevante og nutidige. Michael Schøt finkæmmer for politiske selvmål og dobbeltmoral, og han holder vores samfund under sin skarpe lup.

Selvom han mestret de alvorlige emner, er det altid både venligt og imødekommende, men samtidig skarp og kritisk. Han taler ikke publikum efter munden og forsøger ikke at please. Han leverer i stedet relevant, provokerende og fantastisk underholdning i en klasse helt for sig selv.

Selvom han stadig er en af de yngre stand up-komikere på den danske scene, har han efterhånden fået oparbejdet mange års erfaring, og han er derfor både en ung mand og en gammel komiker. Denne kombination gør, at han går rent ind hos både unge og gamle, og han tiltaler derfor et bredt og alsidigt publikum.

Book

Book Michael Schøt

Du kan booke Michael Schøt direkte hos Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Michael Scøt

Siden debutten i 1999 har han turneret land og rige rundt og optrådt ved et hav af arrangementer og festivaler som Langeland festival, Skanderborg festival og Midtfyns festival. Derudover er han manden bag de populære one man-shows ”uPolitisk Korrekt”, ”Mere uPolitisk Korrekt”, ”Schøt happens”, "Kunstigt Intelligent" og "Ytringspligt” samt Schøtministeriets NyUgesTale, der hver uge følges af mange tusinde på heltnormalt.dk.

Kendt manuskriptforfatter med en skarp pen

Han har optrådt ved velgørenhedsshows som ”Talegaver til børn” og "Comedy Aid". Når han ikke selv står på scenen, bruger han sin skarpe pen som fx en af de 11 komikere bag børnebogen ”Til dig fra os”. Han er også en af forfatterne bag TV3-serien ”Parlamentet” og ”Gintbergs Store Aften” og medforfatter på ”Live fra Bremen”. Han har derudover været med til at skrive og udvikle de populære tv-programmer ”Brian Mørk Show” og ”Mørk & Jul” til TV2 Zulu.

Derfor skal du booke Michael Schøt hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Michael Schøt

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Anders Fjelsted

Simon Talbot

Elias Ehlers

Jacob Wilson

Jacob Tingleff

Jacob Taarnhøj

Kundeoplevelser

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører