Michael Schøt
Michael Schøt

Michael Schøt

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Michael Scøt fordi

Michael Schøt leverer rendyrket satirisk stand up. Hans jokes bevæger sig ikke under bæltestedet. Han går i stedet bevidst derhen, hvor komikere ikke må, og hvor de færreste slipper godt fra det. Han gør det dog med overbevisning og succes og er derved lidt af et særsyn på den danske comedy scene.

Michael Schøt kan finde på at tale om alt, men fællesnævneren er dog altid, at det er samfundskritisk og satirisk. Han kommer vidt omkring fra refleksioner over Mellemøsten og terrorisme til afseksualisering af kvindekroppen. Temaerne er altid relevante og nutidige. Michael Schøt finkæmmer for politiske selvmål og dobbeltmoral, og han holder vores samfund under sin skarpe, intelligente og humoristiske stand up-lup.

Michael Schøt mestrer de alvorlige emner, og humoren er på én gang venlig og imødekommende men samtidig skarp og kritisk. Han taler ikke publikum efter munden, og forsøger ikke at please. Han leverer i stedet relevant, provokerende og fantastisk underholdning i en klasse helt for sig selv.

En aften i Michael Schøts selskab er noget ganske særligt, for han er en udsædvanelig komiker. Det særlige ved Schøt er, at han ikke bare fabulerer og skyder med one-liners, men faktisk indimellem argumenterer – det er underholdende, overraskende og intelligent.

Selvom Michael Schøt stadig er en af de yngre stand up-komikere på den danske scene, har han efterhånden fået oparbejdet mange års erfaring, og han er derfor både en ung mand og en gammel komiker. Denne kombination gør, at han går rent ind hos både unge og gamle, og Schøt tiltaler derfor et bredt og alsidigt publikum.

Book

Book Michael Schøt

Book Michael Schøt direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi tilbyder professionel rådgivning til dit næste arrangement.

Lær mere

Lær meget mere om Michael Scøt

Siden Michaels debut i 1999, har han turneret land og rige rundt og optrådt ved et hav af arrangementer og festivaler som Langeland festival, Skanderborg festival og Midtfyns festival. Derudover er han manden bag de populære one man-shows ”uPolitisk Korrekt”, ”Mere uPolitisk Korrekt”, ”Schøt happens”, "Kunstigt Intelligent" og "Ytringspligt” samt Schøtministeriets NyUgesTale, der hver uge følges af mange tusinde på heltnormalt.dk.

Han har optrådt ved velgørenhedsshows som ”Talegaver til børn” og "Comedy Aid". Når han ikke selv står på scenen, så bruger han sin skarpe pen som fx en af de 11 komikere bag børnebogen ”Til dig fra os”, som en af forfatterne bag TV3-serien ”Parlamentet” og ”Gintbergs Store Aften” og som medforfatter på ”Live fra Bremen”. Han har derudover været med til at skrive og udvikle de populære tv-programmer ”Brian Mørk Show” og ”Mørk & Jul” til TV2 Zulu.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

Jacob Wilson

Melvin Kakooza

Anders Fjelsted

Martin Nørgaard

Mads Keiser

Jacob Taarnhøj

Anders Grau

Jonatan Spang