Mick Øgendahl
Mick Øgendahl

Mick Øgendahl

Mick Øgendahl debuterede tilbage i 1997 og er i dag en af landets mest kendte stand uppere. Mick har været en produktiv herre med shows som “Micktrix”, “TÅFRÆSER”, ”UNDSKYLD!”, “Propaganda” og “SPAS”. Han er samtidig manden bag succeserne “Tak for i aften”, ”Tak for i aften On tour” og serien ”Tomgang”, ligesom han også har skrevet og medvirket i filmene ”Blå mænd”, “Julefrokosten”, “Alle for én” og “Alle for to”.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Kendt fra
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Mick Øgendahl fordi

Mick Øgendahl er en sværvægter på den danske underholdningsscene og en af Danmarks mest populære komikere.

Det der kendertegner Mick er blandingen af et enestående kropssprog, et unikt komisk talent og evnen til at levere komik, der er både hurtig og umiddelbar men samtidig nærværende og nuanceret.

Han tager udgangspunkt i almindelige mennesker og den hverdag, vi alle kender, og hans humor rammer derfor bredt og sikkert. Han kan finde på at snakke om alt fra ekspedienter og undertøj til lives store og små uretfærdigheder, men han evner også ubesværet at tage alvorlige og tunge emner op, vende og dreje dem så de pludselig ikke kun er alvorlige men også sjove.

Kendt fra

Mick Øgendahl har medvirket i

– Alle for tre, spillefilm
– FEST, Comedy
– Tomgang, TV
– Hvor fanden er Herning?, TV
– Anstalten, TV

Book

Book Mick Øgendahl

Book Mick Øgendahl direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Mick Øgendahl

Det der kendertegner Mick er blandingen af et enestående kropssprog, et unikt komisk talent og evnen til at levere komik, der er både hurtig og umiddelbar men samtidig nærværende og nuanceret.

Han er kendt og elsket af både kolleger og publikum, og hans store popularitet afspejler sig blandt andet i, at han har over 487.840 likes på Facebook og tidligere har fået tildelt prisen som årets komiker ved Zulu Comedy Galla. Han er utrolig populær og en sikker succes for ethvert publikum.

Lignende artister

Mikael Wulff

Mads Keiser

Linda P

Martin Høgsted

Elias Ehlers

Sanne Søndergaard

Karsten Green

Anbefalinger Mick Øgendahl

”Vores julefrokost var bare perfekt. DJ Peter Kastrup havde helt styr på lys og lyd, og Mick Øgendahl fik os til at hyle af grin. Han var en rigtig god fest-starter. Der var absolut ingen problemer før, under eller efter festen, og det var alt i alt en meget professionel afvikling.”

ANJA, MARKETING COORDINATOR

KVADRAT A/S

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.