Mick Øgendahl

Mick Øgendahl

Mick Øgendahl

Mick Øgendahl

  • Beskrivelse
  • Kendt fra
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Du skal booke Mick Øgendahl fordi

Øgendahl debuterede tilbage i 1997 og er i dag en af landets mest kendte stand-uppere. Han har været en produktiv herre med shows som “Micktrix”, “TÅFRÆSER”, ”UNDSKYLD!”, “Propaganda” og “SPAS”. Han er samtidig manden bag succeserne “Tak for i aften”, ”Tak for i aften On tour” og serien ”Tomgang”. Ligesom han også har skrevet og medvirket i filmene ”Blå mænd”, “Julefrokosten”, “Alle for én” og “Alle for to”.

Sværvægter i dansk komik

Mick Øgendahl er en sværvægter på den danske underholdningsscene og en af Danmarks mest populære komikere. Det der kendertegner ham er blandingen af et enestående kropssprog, et unikt komisk talent og evnen til at levere komik, der er både hurtig og umiddelbar men samtidig nærværende og nuanceret.

Han tager udgangspunkt i almindelige mennesker og den hverdag, vi alle kender, og hans humor rammer derfor bredt og sikkert. Han kan finde på at snakke om alt fra ekspedienter og undertøj til lives store og små uretfærdigheder, men han evner også ubesværet at tage alvorlige og tunge emner op, vende og dreje dem så de pludselig ikke kun er alvorlige men også sjove.

Kendt fra

Mick Øgendahl har medvirket i

– Alle for tre, spillefilm
– FEST, Comedy
– Tomgang, TV
– Hvor fanden er Herning?, TV
– Anstalten, TV

Book

Book Mick Øgendahl

Book Mick Øgendahl direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Mick Øgendahl

Han er kendt og elsket af både kolleger og publikum, og hans store popularitet afspejler sig blandt andet i, at han har over 487.840 likes på Facebook og tidligere har fået tildelt prisen som årets komiker ved Zulu Comedy Galla. Han er utrolig populær og en sikker succes for ethvert publikum.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Mick Øgendahl

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Anbefalinger Mick Øgendahl

”Vores julefrokost var bare perfekt. DJ Peter Kastrup havde helt styr på lys og lyd, og Mick Øgendahl fik os til at hyle af grin. Han var en rigtig god fest-starter. Der var absolut ingen problemer før, under eller efter festen, og det var alt i alt en meget professionel afvikling.”

ANJA, MARKETING COORDINATOR

KVADRAT A/S