Mikael Kamber

Mikael Kamber

Mikael Kamber

Mikael Kamber

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Erfaren nyhedsvært

Kamber kan både skrive nyhedsvært, forfatter, chefredaktør på JydskeVestkysten og direktør i DR på CV’et, Han har mere end 20 års erfaring med kommunikation, journalistik og ledelse. I dag er han nyhedsvært på TV2. Samtidig er han forfatter og en efterspurgt ordstyrer og foredragsholder. Han har holdt mere end 300 foredrag om ledelse, arbejdsglæde, kommunikation, medier og journalistik.

En erfaren talerr med ro og overblik

Man mærker tydeligt, at han er en erfaren taler. På scenen udstråler han ro og overblik, og han har en fantastisk evne til at gøre foredragene fængende, interessante og spændende. Publikum er hele tiden er underholdt og inspireret. Hans store erfaring har givet ham en veludviklet sans for at gribe de muligheder, der opstår undervejs i arrangementet.

Han lægger stor vægt på, at han er 100% forberedt og klædt på til opgaven som foredragsholder. Det er vigtigt for ham, at hans foredrag er aktuelle og passer til netop de tilhører, han skal tale for. Han holder derfor typisk et eller flere møder med arrangøren op til arrangementet og målretter gerne foredraget til den enkelte virksomhed.

Book

Book Mikael Kamber

Book Mikael Kamber direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Mikael Kamber

Som foredragsholder tilbyder Mikael Kamber en række forskellige foredrag.
Blandt andet foredraget ’Vi er bedst, når vi er glade’. Det henvender sig bredt til ledere og medarbejdere i alle typer organisationer og virksomheder. Her taler han om, hvordan glæde og succes hænger uløseligt sammen for den moderne arbejdsplads. Han giver tilhørerne et indblik i, hvordan glæde og positiv energi opstår, og hvordan man får den til at smitte. Det er et humoristisk foredrag fyldt med aha-oplevelser. Tilskuerne går derfra med en række meget anvendelige huskeregler og praktiske værktøjer.

Ledelse og strategi

Mikael Kamber tilbyder også foredraget ’Vi er bedst, når vi er glade – ledelse og strategi’ med fokus på, hvordan man skaber rammerne for en gladere arbejdsplads. Foredraget henvender sig primært til ledere eller til medarbejdere, der deltager i en strategi- eller udviklingsprocesser, og her fortæller Mikael på baggrund af forskning og eksempler fra nogle af verdens mest succesfulde virksomheder og organisationer, hvordan arbejdsglæde og dyb motivation opstår.

Mikael tager gerne ud og afholder seminarer. Seminarerne henvender sig til ledere og medarbejdere i alle typer organisationer og virksomheder, og inden seminaret tager Mikael en grundig snak med virksomheden, så dagen kommer til at passe perfekt til virksomhedens behov. Gennem diskussioner, workshops og oplæg giver han indsigt i, hvordan organisationen kan udvikles til en gladere arbejdsplads.

Mikael Kamber kan også bookes som ordstyrer eller konferencier. Han har ved flere lejligheder stået i front for en lang række store og krævende konferencer for C20-virksomheder, ministerier, universiteter og store interesseorganisationer.
Han mestrer at holde mange bolde i luften og lede arrangementet sikkert fra start til slut.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Mikael Kamber

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...