Mikael Kamber

Mikael Kamber

Mikael Kamber

Mikael Kamber

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Erfaren nyhedsvært

Kamber kan både skrive nyhedsvært, forfatter, chefredaktør på JydskeVestkysten og direktør i DR på CV’et, Han har mere end 20 års erfaring med kommunikation, journalistik og ledelse. I dag er han nyhedsvært på TV2. Samtidig er han forfatter og en efterspurgt ordstyrer og foredragsholder. Han har holdt mere end 300 foredrag om ledelse, arbejdsglæde, kommunikation, medier og journalistik.

En erfaren talerr med ro og overblik

Man mærker tydeligt, at han er en erfaren taler. På scenen udstråler han ro og overblik, og han har en fantastisk evne til at gøre foredragene fængende, interessante og spændende. Publikum er hele tiden er underholdt og inspireret. Hans store erfaring har givet ham en veludviklet sans for at gribe de muligheder, der opstår undervejs i arrangementet.

Han lægger stor vægt på, at han er 100% forberedt og klædt på til opgaven som foredragsholder. Det er vigtigt for ham, at hans foredrag er aktuelle og passer til netop de tilhører, han skal tale for. Han holder derfor typisk et eller flere møder med arrangøren op til arrangementet og målretter gerne foredraget til den enkelte virksomhed.

Book

Book Mikael Kamber

Book Mikael Kamber direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Mikael Kamber

Som foredragsholder tilbyder Mikael Kamber en række forskellige foredrag.
Blandt andet foredraget ’Vi er bedst, når vi er glade’. Det henvender sig bredt til ledere og medarbejdere i alle typer organisationer og virksomheder. Her taler han om, hvordan glæde og succes hænger uløseligt sammen for den moderne arbejdsplads. Han giver tilhørerne et indblik i, hvordan glæde og positiv energi opstår, og hvordan man får den til at smitte. Det er et humoristisk foredrag fyldt med aha-oplevelser. Tilskuerne går derfra med en række meget anvendelige huskeregler og praktiske værktøjer.

Ledelse og strategi

Mikael Kamber tilbyder også foredraget ’Vi er bedst, når vi er glade – ledelse og strategi’ med fokus på, hvordan man skaber rammerne for en gladere arbejdsplads. Foredraget henvender sig primært til ledere eller til medarbejdere, der deltager i en strategi- eller udviklingsprocesser, og her fortæller Mikael på baggrund af forskning og eksempler fra nogle af verdens mest succesfulde virksomheder og organisationer, hvordan arbejdsglæde og dyb motivation opstår.

Mikael tager gerne ud og afholder seminarer. Seminarerne henvender sig til ledere og medarbejdere i alle typer organisationer og virksomheder, og inden seminaret tager Mikael en grundig snak med virksomheden, så dagen kommer til at passe perfekt til virksomhedens behov. Gennem diskussioner, workshops og oplæg giver han indsigt i, hvordan organisationen kan udvikles til en gladere arbejdsplads.

Mikael Kamber kan også bookes som ordstyrer eller konferencier. Han har ved flere lejligheder stået i front for en lang række store og krævende konferencer for C20-virksomheder, ministerier, universiteter og store interesseorganisationer.
Han mestrer at holde mange bolde i luften og lede arrangementet sikkert fra start til slut.

Kan bookes som:

Forespørg på Mikael Kamber

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Kundeoplevelser

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy