Mike Andersen
Mike Andersen

Entertainer, Prisklasse 1

Mike Andersen
Mike Andersen

Entertainer, Prisklasse 1

Mike Andersen
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Entertainer / Mike Andersen

Mike Andersen

Entertainer, Prisklasse 1

Du kender Mike Andersen fra

Mike Andersen er Europas bedste og mest påskønnet Elvis-imitator. Han har over 20 års erfaring i både ind- og udland. Mike Andersen er et kendt ansigt verdenen over og blev kendt af den brede, danske befolkning, da han deltog i ”Scenen er din” på TV2 i 2005, hvor han kom på 2. pladsen. Siden har han deltaget i ”Stjerneskud” på TV3, ”DM i Rock ’n’ Roll” og DR1s ”Det Nye Talkshow”. Dertil han har været i blade og programmer både herhjemme, men også i udlandet, hvor han roses for at være en perfekt Elvis-kopi. Mike har underholdt og optrådt for mange mennesker, og listen tæller bl.a. udenlandske præsidenter, ambassadører, amerikanske skuespillere, TV-stationer og kongelige. Mike Andersen er den bedste Elvis-kopi verdenen har at tilbyde i dag.

Du skal booke Mike Andersen fordi

Mike Andersen er anset som en multikunster og har i mere end 20 år spredt glæde og begejstring med sin tilstedeværende og gennemgribende optræden som Elvis. Sammen med jer kan Mike engageres til at den store rocklegende med alle de store Elvis-hits.

Mike Andersen er kendt som ”The Voice Of Elvis” og synger live de bedste Elvis-hits, der har været op gennem tiden. Oplev en ren indsprøjtning af Rock ’ N’ Roll, hvor Mike på mest overbevisende facon genoplever The King og Rock ’n’ Roll, og han vil sørge for at jeres aften bliver helt fantastisk og uforglemmelig. Du er sikret et festligt, vittigt, selvironisk, og musikalsk show i topklasse.

Mike Andersen reference

– ”Mike has one of the finest voices, since Elvis passed away. He is the closest to Elvis that i have ever worked with.” – Shaun Nielsen, korsanger og bandmedlem for den originale Elvis.

Book Mike Andersen

Book Mike Andersen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Mike Andersen

Showet er en musikalsk rutsjetur gennem Elvis Presleys fantastiske karriere. Det er et show som nok skal få publikum op af stolene og rocke med. Showet egner sig til alle festlige lejligheder. Vi leverer alt nødvendigt udstyr så du blot skal koncentrere dig om festen og nyde den gode underholdning. Showet spreder varme, glæde og stor begejstring. Husk… kun det bedste er godt nok til jeres fest!

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...