Mike Andersen
Mike Andersen

Mike Andersen

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Reference
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Mike Andersen fordi

Mike Andersen er anset som en multikunster og har i mere end 20 år spredt glæde og begejstring med sin tilstedeværende og gennemgribende optræden som Elvis. Sammen med jer kan Mike engageres til at den store rocklegende med alle de store Elvis-hits.

Mike Andersen er kendt som ”The Voice Of Elvis” og synger live de bedste Elvis-hits, der har været op gennem tiden. Oplev en ren indsprøjtning af Rock ’ N’ Roll, hvor Mike på mest overbevisende facon genoplever The King og Rock ’n’ Roll, og han vil sørge for at jeres aften bliver helt fantastisk og uforglemmelig. Du er sikret et festligt, vittigt, selvironisk, og musikalsk show i topklasse.

Mike har underholdt og optrådt for mange mennesker, og listen tæller bl.a. udenlandske præsidenter, ambassadører, amerikanske skuespillere, TV-stationer og kongelige. Mike Andersen er den bedste Elvis-kopi verdenen har at tilbyde i dag.

Reference

Mike Andersen reference

”Mike has one of the finest voices, since Elvis passed away. He is the closest to Elvis that i have ever worked with.” – Shaun Nielsen, korsanger og bandmedlem for den originale Elvis.

Book

Book Mike Andersen

Book Mike Andersen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Mike Andersen

Showet er en musikalsk rutsjetur gennem Elvis Presleys fantastiske karriere. Det er et show som nok skal få publikum op af stolene og rocke med. Showet egner sig til alle festlige lejligheder. Vi leverer alt nødvendigt udstyr så du blot skal koncentrere dig om festen og nyde den gode underholdning. Showet spreder varme, glæde og stor begejstring. Husk… kun det bedste er godt nok til jeres fest!

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister