Mikkel Gundersen
Mikkel Gundersen

Prisklasse 1, Tryllekunstner

Mikkel Gundersen
Mikkel Gundersen

Prisklasse 1, Tryllekunstner

Mikkel Gundersen
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Tryllekunstner / Mikkel Gundersen

Mikkel Gundersen

Prisklasse 1, Tryllekunstner

Du kender Mikkel Gundersen fra

Mikkel Gundersens teknik er på et højt niveau, og han befinder sig blandt eliten inden for den slags underholdning. Den danske underholdningsbranche har også fået øjnene op for Mikkels evner, og når han ikke selv står på scenen, erhverver han sig bl.a. som konsulent for Rune Klan og Jan Hellesøe kendt fra “Fuckr med dn hjrne”.

Du skal booke Mikkel Gundersen fordi

Mikkel Gundersen er magiker, mentalist og memoekspert

Mikkel Gundersen har erfaring med både tankelæsning, memoreringsteknikker, trylleri og stand up.
Når Mikkel står på scenen, oplever man hans imponerende fingerfærdigheder og krøllede kreativitet, hans evne til at lege og snyde hjernen, og man er underholdt fra start til slut.

Mikkel Gundersen optræder bl.a. med

Tankelæsning og bedrag
Som mentalist bruger Mikkel Gundersen ikke andre rekvisitter end mennesket og hjernen. Han er en erfaren herre udi tankelæsningens fornemme kunst og på sin helt egen uhøjtidelige, intelligente og humoristiske facon udøver Mikkel Gundersen sine mind tricks på publikum.

Stand-up magic:
Stand-up Magic er sublim underholdning og en fælles oplevelse. Fokus er på at få publikum til at grine så meget som muligt, mens de er vidne til trylleri på et højt niveau. Det skal være magisk og morsomt.
Showet egner sig perfekt til firmafester, privatfester og andre større sammenkomster.

Close-up magic:
Mikkel optræder også med et close-up magic show. Her går Mikkel rundt blandt bordene og underholder med fingerfærdighedstrylleri i topklasse. I dette show morer publikum sig samtidig med, at de imponeres over Mikkels fingerfærdigheder.

Stand-up og close-up:
Det bedste fra begge verdener fås også. Få den fuldendte oplevelse med kombinationen af Stand-up magic og Close-up magic. Her får publikum en fælles oplevelse med standup showet, og de får samtidig lov til at opleve tryllerierne på tæt hånd og får en individuel oplevelse med close-up showet.

Trade magic
Mikkel Gundersen er en sand kundemagnet til messe-standen. Han tiltrækker potentielle kunder i massevis ved at indlede kontakten til forbipasserende messedeltagere, underholde dem kortvarigt, levere en salgspitch og derefter lede kunden videre til salgspersonalet på standen. Mikkels show er velegnet både til forbruger- og fagmesser.

Book Mikkel Gundersen

Book Mikkel Gundersen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Mikkel Gundersen

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...