Mikkel Gundersen
Mikkel Gundersen

Mikkel Gundersen

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Shows
  • Book
Beskrivelse

Du skal booke Mikkel Gundersen fordi

Mikkel Gundersen er magiker, mentalist og memoekspert

Mikkel Gundersen har erfaring med både tankelæsning, memoreringsteknikker, trylleri og stand up.
Når Mikkel står på scenen, oplever man hans imponerende fingerfærdigheder og krøllede kreativitet, hans evne til at lege og snyde hjernen, og man er underholdt fra start til slut.

Shows

Mikkel Gundersen optræder bl.a. med

Tankelæsning og bedrag

Som mentalist bruger Mikkel Gundersen ikke andre rekvisitter end mennesket og hjernen. Han er en erfaren herre udi tankelæsningens fornemme kunst og på sin helt egen uhøjtidelige, intelligente og humoristiske facon udøver Mikkel Gundersen sine mind tricks på publikum.

Stand-up magic

Stand-up Magic er sublim underholdning og en fælles oplevelse. Fokus er på at få publikum til at grine så meget som muligt, mens de er vidne til trylleri på et højt niveau. Det skal være magisk og morsomt.
Showet egner sig perfekt til firmafester, privatfester og andre større sammenkomster.

Close-up

Mikkel optræder også med et close-up magic show. Her går Mikkel rundt blandt bordene og underholder med fingerfærdighedstrylleri i topklasse. I dette show morer publikum sig samtidig med, at de imponeres over Mikkels fingerfærdigheder.

Stand-up og close-up

Det bedste fra begge verdener fås også. Få den fuldendte oplevelse med kombinationen af Stand-up magic og Close-up magic. Her får publikum en fælles oplevelse med standup showet, og de får samtidig lov til at opleve tryllerierne på tæt hånd og får en individuel oplevelse med close-up showet.

Trade magic

Mikkel Gundersen er en sand kundemagnet til messe-standen. Han tiltrækker potentielle kunder i massevis ved at indlede kontakten til forbipasserende messedeltagere, underholde dem kortvarigt, levere en salgspitch og derefter lede kunden videre til salgspersonalet på standen. Mikkels show er velegnet både til forbruger- og fagmesser.

Book

Book Mikkel Gundersen

Book Mikkel Gundersen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

,

Morten Deurell

Mikkel Severin

Kristian Skovbo

Tryllekunstner Kim Andersen

Birger Vest

Tryllekunstner Jesper Grønkjær