Mikkel Klint
Mikkel Klint

Mikkel Klint

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
Beskrivelse

Du skal booke Mikkel Klint fordi

Mikkel Klint Thorius er på trods af sin unge alder en af de mest lovende komikere på den danske stand up-scene, og han er en af de nye komikere med den stærkeste udstråling. Mikkel lever af comedy. Han er fast inventar til Comedy Zoo og til Københavns Open Mics, og han arbejder som tv-vært og tekstforfatter bl.a. på programmet Nørgaards Netfix, hvor du kan se ham i gæsteoptrædener.

Når Mikkel Klint Thorius træder ind på scenen, får man fornemmelsen af, at han er født til at stå på den danske stand up-scene. Hans ildrøde hår og høje energiniveau tiltrækker opmærksomhed fra første øjeblik.
Han indtager rummet storsmilende, charmerende og med et kæmpe overskud. Mikkels materiale spænder bredt, og han kan finde på at snakke om alt fra navnepillende emner som sit røde hår og oplevelser i træningscentret til det danske samfunds overvågning og refleksioner over sin egen Mokai-drikkende generation og fremtiden, når den ligger i deres hænder.

Mikkel Klint Thorius leverer knivskarpe jokes med en elegance og timing, der hurtigt får latteren til at fylde rummet.
Med Mikkel er du sikker på at få rørt lattermusklerne, for han er sjov. Rigtig sjov.

Book

Book Mikkel Klint

Book Mikkel Klint direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

Jonatan Spang

Christian Fuhlendorff

Tobias Dybvad

Sanne Søndergaard

Torben Chris

Mick Øgendahl