Mikkel Rask
Mikkel Rask

Mikkel Rask

Siden Mikkel Rask startede karrieren i 2008, har han opbygget et imponerende renommé, der spænder bredt fra optrædener ved Zulu Comedy Galla og Comedy Aid til at skrive og medvirke i programsucceser som Dybvaaaaad, Danish Dynamite og Nørgaards Netfix. Mikkel Rask er en af de skarpeste komikere på den danske stand-up scene.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +100 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Mikkel Rask fordi

Når Mikkel Rask går på scenen, tager han udgangspunkt i alt det dumme, vi alle gør, alle de dumme ting vi siger og i særdeleshed de dumme ting, han selv oplever i hverdagen. Mikkel er dog garant for et show, der er alt andet end dumt.
Mikkel Rask forholder sig til hverdagens absurditeter på en nærværende, intelligent og underholdende måde. Han går på scenen med et originalt materiale, perfekt timing og en altid knivskarp levering.

Book

Book Mikkel Rask

Book Mikkel Rask direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Mikkel Rask

Mikkel har allerede høstet stor anerkendelse for sit arbejde. Han har bl.a. vundet DM i stand-up, og blandt kollegerne i branchen er der rosende ord om det unge talent. ”Mikkel Rask er muligvis den bedst skrivende komiker i Danmark” har stand up-veteranen Thomas Hartmann blandt andet udtalt.

Mikkel Rask er en af Danmarks sjoveste komikere. Med Mikkel på scenen er du garanteret en succesoplevelse. Han mestrer fortællingens kunst lige fra de hurtige jokes til den længere humoristiske historie.
Mikkel Rask leverer varen. Der er substans, det er intelligent, og det er hylende morsomt.

Lignende artister

Omar Marzouk

Steen Molzen

,

Casper Christensen

Martin Høgsted

Jacob Tingleff

Thomas Wivel

Mikkel Klint

Ruben Søltoft

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.