Mikkel Rask
Mikkel Rask

Prisklasse 1, Stand-up

Mikkel Rask
Mikkel Rask

Prisklasse 1, Stand-up

Mikkel Rask
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Stand-up / Mikkel Rask

Mikkel Rask

Prisklasse 1, Stand-up

Du kender Mikkel Rask fra

Siden Mikkel Rask startede karrieren i 2008, har han opbygget et imponerende renommé, der spænder bredt fra optrædener ved Zulu Comedy Galla og Comedy Aid til at skrive og medvirke i programsucceser som Dybvaaaaad, Danish Dynamite og Nørgaards Netfix.

Du skal booke Mikkel Rask fordi

Mikkel Rask er en af de skarpeste komikere på den danske stand-up scene.

Når Mikkel Rask går på scenen, tager han udgangspunkt i alt det dumme, vi alle gør, alle de dumme ting vi siger og i særdeleshed de dumme ting, han selv oplever i hverdagen. Mikkel er dog garant for et show, der er alt andet end dumt.
Mikkel Rask forholder sig til hverdagens absurditeter på en nærværende, intelligent og underholdende måde. Han går på scenen med et originalt materiale, perfekt timing og en altid knivskarp levering.

Book Mikkel Rask

Book Mikkel Rask direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Mikkel Rask

Mikkel har allerede høstet stor anerkendelse for sit arbejde. Han har bl.a. vundet DM i stand-up, og blandt kollegerne i branchen er der rosende ord om det unge talent. ”Mikkel Rask er muligvis den bedst skrivende komiker i Danmark” har stand up-veteranen Thomas Hartmann blandt andet udtalt.

Mikkel Rask er en af Danmarks sjoveste komikere. Med Mikkel på scenen er du garanteret en succesoplevelse. Han mestrer fortællingens kunst lige fra de hurtige jokes til den længere humoristiske historie.
Mikkel Rask leverer varen. Der er substans, det er intelligent, og det er hylende morsomt.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...