Mikkel Rask
Mikkel Rask

Mikkel Rask

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Mikkel Rask fordi

Når Mikkel Rask går på scenen, tager han udgangspunkt i alt det dumme, vi alle gør, alle de dumme ting vi siger og i særdeleshed de dumme ting, han selv oplever i hverdagen. Mikkel er dog garant for et show, der er alt andet end dumt.
Mikkel forholder sig til hverdagens absurditeter på en nærværende, intelligent og underholdende måde. Han går på scenen med et originalt materiale, perfekt timing og en altid knivskarp levering.

Book

Book Mikkel Rask

Book Mikkel Rask direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Mikkel Rask

Mikkel har allerede høstet stor anerkendelse for sit arbejde. Han har bl.a. vundet DM i stand-up, og blandt kollegerne i branchen er der rosende ord om det unge talent. ”Mikkel Rask er muligvis den bedst skrivende komiker i Danmark” har stand up-veteranen Thomas Hartmann blandt andet udtalt.

Han er en af Danmarks sjoveste komikere. Med Mikkel på scenen er du garanteret en succesoplevelse. Han mestrer fortællingens kunst lige fra de hurtige jokes til den længere humoristiske historie.
Han leverer varen. Der er substans, det er intelligent, og det er hylende morsomt.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

Torben Chris

Martin Høgsted

Daniel Lill

Karsten Green

Mads Keiser

Anders Fjelsted

Mikkel Klint